Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ : "Βαγγέλη κάτσε εκεί. Ούτως ή άλλως όρθιος ή καθιστός το ίδιο μ@λ@κ@ς είσαι πάντα"

Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα το πρωί έξω από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου.
Κορυφαία στελέχη του Κινήματος περίμεναν στον προθάλαμο να τους υποδεχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ήταν εκεί ο Β. Βενιζέλος, ο Θ. Πάγκαλος, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο...
Νίκος Αθανασάκης και ο Γ. Ραγκούσης.

Ο Β. Βενιζέλος μόλις είδε ότι έπρεπε να περιμένει εξερράγη και άρχισε να εξυβρίζει όλους με ακατονόμαστες εκφράσεις. "Μας περνάτε για ζώα. Ντροπή σας" και άλλα τέτοια έλεγε προς την Γραμματέα του Γιώργου Παπανδρέου η οποία έμεινε άφωνη.
Αμέσως σηκώθηκε όρθιος ο Πάγκαλος ο οποίος με το γνωστό ύφος απευθυνόμενος προς τον Ε. Βενιζέλο του είπε το εξής φοβερό. :
"Βαγγέλη κάτσε εκεί. Ούτως ή άλλως όρθιος ή καθιστός το ίδιο μ@λ@κ@ς είσαι πάντα"!
Οι πολιτικοί συντάκτες που ήταν εκεί τα άκουσαν όλα.
Αμέσως ο Γ. Παπακωνσταντίνου τους έπιασε για να τους εξηγήσει τι είχε γίνει ώστε να μην γίνει αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ. Πρωτοφανές μπάχαλο.























Σχόλιο - Προτροπή:

Κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ!!! Ελπίζουμε αυτά τα δύο παχύδερμα να ΜΗΝ είναι σε κάποιο υπουργείο αύριο. Αυτός ο πολιτικός πολιτισμός ΔΕΝ μας αξίζει.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αποκλεισμού τους . . . αλλά όμως σκεφτείτε και όλους αυτούς που σκέφτονται να σας υποστηρίξουν στις επόμενες εκλογές και θέλουν νέα ήθη με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, λιγότερο ίσως έμπειρα . . . αλλά να μας δείχνουν σεβασμό και αξιοπιστία και ΟΧΙ έπαρση και κακογουστιά.

Δείξτε σε αυτούς τους δύο και σε όποιον άλλον προκαλεί με τη συμπεριφορά του, το δημόσιο αίσθημα ή διακατέχεται από αλόγιστη αμετροέπεια, με προσωπικές προβολές παρομοίου χειρίστου είδους, και αποδείξετε τεκμηριωμένα και σε εμάς, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ανανεωμένο κίνημα με αρχές, ήθος και συνέπεια και ΔΕΝ έχει ανάγκη από τέτοιους αλαζονικούς συμπαραστάτες παχύδερμα.

Νάσος.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.