Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

.
Από τον Χρήστο Λουτράδη (press-gr)
.
Μια μεγάλη νίκη όπου ηττήθηκαν όλοι. Κανείς δεν παραγνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε μια δύσκολη μάχη με καθαρούς όρους. Κανείς δεν παραγνωρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία τιμωρήθηκε λόγω της εγκληματικής της ανικανότητας να διαχειριστεί την καθημερίνοτητα του πολίτη , λόγω της αρρωστημένης εμμονής που έχουν ορισμένα απο τα στελέχη για να φλερτάρουν με το χειρότερο είδος φασισμού , τα σκάνδαλα.
Τώρα όμως απο σήμερα κρίνεται και το ΠΑΣΟΚ. Και κρίνεται με όρους κυβερνησιμότητας. Αν θα καταφέρει να μετουσιώσει την οργή και την διαμαρτύρια του Έλληνα σε όραμα και σχέδιο για την πατρίδα .Αν θα καταφέρει την απαξίωση της αποχής να την μετατρέψει σε ενεργή συμμετοχή για το κοινό μας μέλλον. Αν πετύχει η επόμενη τετραετία ειναι δική της. Αν αποτύχει και παγιδευτεί πάλι στα μικροαστικάσυμπλέγματα του μέσου ΠΑΣΟΚου θα είναι αργά για δάκρυα...

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.