Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

η ολέθρια υποτίμηση του "αντιπάλου"; ή αλλαγή στρατηγικής;

Η τέχνη σ’ έναν πραγματικό ηγέτη είναι να μετατρέπει τα ελαττώματα σε πλεονεκτήματα, τις κρίσεις σε ευκαιρίες, τα προβλήματα σε νέες δυνατότητες, τις αποτυχίες σε επιτυχίες. (Μίμης)

Δεν έχει πάρει θέση ακόμη ο Βενιζέλος για την επίμαχη συνέντευξη του Δημ. Τσάτσου.
Ποιες υποψίες επιβεβαιώνει...
Από τον Περικλή Αμβρακίδη

Μου κάνει εντύπωση ότι συμπληρώνονται δύο εικοσιτετράωρα αφότου δημοσιεύτηκε η επίμαχη συνέντευξη του Δημ. Τσάτσου για το θέμα της προεδρικής εκλογής, αλλά μολονότι έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος -που είναι λαλίστατος άλλες φορές- τώρα τηρεί σιωπή. Δεν παίρνει δημόσια θέση, αν και είναι θέμα κατ' εξοχήν συνταγματικό.

Γιατί άραγε; Μήπως όμως έτσι επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι ο κ. Τσάτσος πριν δώσει τη συνέντευξη ήταν σε πλήρη συνεννόηση μαζί του αφού άλλωστε διατηρούν και ανοικτή γραμμή; (press-gr)

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.