Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μετά την υποβολή Υπομνήματος έληξε η συμβολική κατάληψη της Επ. Αντ.


Κάμφθηκε τελικά η επιμονή του Θόδωρου Τενέζου και αποχώρησε το απόγευμα από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, μετά από διαβεβαίωση για νέα ημερομηνία εξέτασης από την ολομέλεια της επιτροπής του αιτήματος του υφυπουργού Ανάπτυξης, για το μεσημέρι της προσεχούς Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνάντηση που είχαν οι απεργοί πείνας το περασμένο μήνα, παρουσία του πρώην προέδρου της Ε.Α. με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ.Βλάχο, είχε συμφωνηθεί να συγκληθεί η ολομέλεια και να εξετάσει από την αρχή, με τα νέα στοιχεία αυτή τη φορά, που είχαν κατατεθεί αλλά δεν συνεκτιμήθηκαν στην αρχική απόφαση αθώωσης του καταγγελλόμενου μέλους για εναρμονισμό και καρτελοποίηση της αγοράς του χάλυβα.

Ο δικηγόρος των απεργών (στην εικόνα όρθιος) κ. Δημήτρης Καραμήτσας, κατέθεσε το παρακάτω Υπόμνημα:ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Νάσος.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.