Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Νεοκλής Σαρρής: Η διαχείριση του πατριωτισμού από Χατζαηβάτηδες...

Νεοκλής Σαρρής - Στα πλαίσια σχολιασμού για την κατάληξη της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» επισημαίνεται η ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων για την διαχείριση του πατριωτισμού από Χατζαηβάτηδες, ενώ η εν λόγω εφημερίδα «...υπέστη την τύχη αυτή λόγω της πολιτικής την οποία ακολούθησε, η οποία δεν διέφερε από ένα φύλλο μιας «εκσυγχρονιστικής» σαχλοκούδουνης αριστεράς.»

Μέσα στο κλίμα "να τα βρούμε με την Τουρκία", λογοκρίνεται ο Τύπος και φθάσαμε σε μια κατάσταση στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση MH αναστρέψιμη, όπου διακυβεύεται η εθνική μας κυριαρχία, με συγκυριαρχία σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ταυτόχρονα με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών.
-------------------------------------------------------------------------------
Η Μουσουλμανόφιλη πολιτική του Ομπάμα, με κύριο βραχίονα την Τουρκία και σκοπό την δημιουργία ενός μοντέλου εκσυγχρονιστικού Ισλάμ, διευκολύνει την θέση της Τουρκίας ως ηγέτιδας δύναμης του ισλαμικού κόσμου (νέο-οθωμανισμός).

Επισημαίνεται πως ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν παρέστη στα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακροπόλεως διότι δεν του επετράπη από την ελληνική πλευρά να ξεκινήσει το ταξίδι του στην Αθήνα, αφού προηγουμένως επισκεπτόταν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Μέσω της «νέας οθωμανικής πολιτικής» η οθωμανική αυτοκρατορία ανασυνιστάται και αλώνει μέσω του βαθμιαίου εξισλαμισμού και εκτουρκισμού όλη την Ευρώπη.

Σχόλιο: Ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής είναι γνώστης των ελληνοτουρκικών διαφορών και αδικείται όταν δεν έχει την προβολή που του αξίζει. Δεν είναι τυχαίο που δεν τον καλούν τα ΜΜΕ για να εκφράσει τις απόψεις του και αντί αυτού μας παρουσιάζουν κάποιους άλλους που έχουν προσυμφωνήσει τις απόψεις τους. Και εάν θεωρηθεί ότι κάποιοι θίγονται, ας μας αποδείξουν σε μία ζωντανή εκπομπή μαζί του, χωρίς παρεμβάσεις διαιτησίας, της εκάστοτε κατευθυνόμενης συζήτησης, από τους γνωστούς παπαγαλιστές και συνήθως υποβολοιμιαίους παρουσιαστές.

Γνωρίζουμε και εμείς σχετικά καλά τα εθνικά μας θέματα, όπως και τα πρόσωπα που προωθούνται για να υποστηρίξουν ανθελληνικές θέσεις με τάχα ευρωπαϊκή προοπτική.

Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με τον καθηγητή κ. Νεοκλή Σαρρή, αλλά θα πρέπει ίσως όλοι μας, να του αναγνωρίσουμε την αγάπη του για τα εθνικά θέματα, η οποία εκτός από βαθιά γνώση και εμπειρία, διακρίνεται από μία ακαταμάχητη ευπρέπεια και εντιμότητα.

Νάσος.

Y.Γ.
1) Tο κανάλι του Lomak62 στο youtube:
2) O ιστιοχώρος του Lomak62:
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.