Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

"Κλείδωσαν" πρόωρες εκλογές για 11 Οκτωβρίου;

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Θα συμφωνήσω με την ανάρτηση "αγαπητέ"(μπορείτε να την διαβάσετε λίγο πιο κάτω) αφού και οι δικές μου πληροφορίες πριν λίγο - γιατί είμαι εκτός Αθηνών - επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του - και δικαιώνουν κατά τη γνώμη μου το πρωτοσέλιδο μας, για την επιδίωξη συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (όπως ακριβώς το γράψαμε).
Οι πληροφορίες μου λένε ότι χθες το βράδυ "κλείδωσαν" οι πρόωρες εκλογές για τις 11 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα πάρει σκούπα για ανασχηματισμό ο Καραμανλής όπως ετοιμαζόταν για αύριο αλλά στη ΔΕΘ θα ανακοινώσει - επί της ουσίας - οτι παραδίδει το...Μαξίμου και το κόμμα της ΝΔ"! Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς θα πράξει ο Πρωθυπουργός, αλλά οι πηγές μας είναι έγκυρες και σοβαρές.
Και επειδή αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι στο παρασκήνιο "παίζονται χοντρά και μεγάλα παιχνίδια" δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς ΤΙΠΟΤΕ. Εμείς μεταφέρουμε όσο πιο αξιόπιστα γίνεται ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ τις προθέσεις και "αποφάσεις" των πρωταγωνιστών της δημόσιας πολιτικής ζωής.
Τωρα που γράφονται πάντως αυτές οι γραμμές φαίνεται οτι "κλείδωσαν" πρόωρες εκλογές στις 11 Οκτωβρίου(που σημαίνει...πάπαλα ο ανασχηματισμός)!
Το τι σημαίνει αυτό -ΕΑΝ τελικά επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες - δεν χρειάζεται νομίζω να το αναλύσουμε αυτή τη στιγμή.
Πάντως μπαίνουμε σε άκρως ενδιαφέρουσα πολιτικά περίοδο για την οποία προφανώς και θα πάρουμε ΘΕΣΗ σε όλα τα θέματα, όπως κάνουμε πάντα (με το όποιο κόστος). Αλλα με τον δικό μας τρόπο και λόγο...(και κανενός άλλου).
Αυτά προς το παρόν... περιμένοντας να δούμε ΤΙ πραγματικά θα κάνει ο Κ.Καραμανλής.


===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.