Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Λάβαμε απάντηση - διευκρίνηση, της κυρίας Διαμαντοπούλου και ευχαρίστως την δημοσιοποιούμε:

Eπειδή στο blog σας υπήρξε αναφορά για τον τόπο και τον τρόπο των διακοπών μου σας παρακαλώ να ενημερώσετε τη σελίδα σας και τους αναγνώστες σας για τα παρακάτω:
Πήγαμε με ομάδα φίλων 8 ημέρες στη Καππαδοκία και στη Κωνσταντινούπολη με οργανωμένο πρακτορείο (οι μετακινήσεις με λεωφορείο)..
Την τελευταία ημέρα στη Κωνσταντινούπολη παρευρεθήκαμε σε λειτουργία στο Φανάρι όπου υπήρχε πλήθος συλλόγων οργανωμένων γκρουπ και πολιτών.
Συναντήθηκα με τον Πατριάρχη όπως ήταν κανονισμένο και φυσικά αντάλλαξα χαιρετισμό με πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κος Κοντομηνάς.
Άννα Διαμαντοπούλου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α ΄Αθήνας


Σχόλιο: Η παραπάνω απάντηση, στη ανάρτησή μας: "Γιώργο Παπανδρέου εμείς οι κακόπιστοι επισημαίνουμε ότι η Άννα έχει πολλές ικανότητες και πολιτικό αισθητήριο.", επιβεβαιώνει τη συνάντηση, αλλά διαψεύδει τα υπόλοιπα πολιτικά ερωτήματα.

Παρόλα αυτά εκτιμούμε, ότι καλό θα είναι οι πολιτικοί να αποφεύγουν παρόμοιες συναντήσεις, γιατί: " Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια." (Ιούλιος Καίσαρ,101-14 π.Χ, Ρωμαίος Στρατηγός & Ύπατος).

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.