Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Υπογράφεις, εμβολιάζεσαι και είσαι...

...υπεύθυνος για ό,τι σου συμβεί!‏

Από το http://pierioi.blogspot.com/

Οι επικίνδυνες προχειρότητες με το περιβόητο εμβόλιο για να πραγματοποιηθεί η χοντρή κονόμα για την φαρμακευτική διεθνή κεφαλαιοκρατία με "πειραματόζωα" τους ανθρώπους θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σθεναρή αντίσταση από όλους τους ελεύθερους ανθρώπους. Ποιος εγγυάται ότι από αυτό το εμβόλιο δεν θα πεθάνουν περισσότεροι από όσοι θα θεραπευτούν;
Και γιατί ζητούν την συγκατάθεση για τον εμβολιασμό με την υπογραφή των πολιτών; Για να έχουν το άλλοθι πως όποιος πεθάνει από το εμβόλιο να βγαίνουν και να λένε ότι εμείς δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη.
Θα διατυμπανίζουν τα δικά τους τα φερέφωνα και...

οι κράχτες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών, όπως ακριβώς μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ διέσπειραν παντού τον τρόμο, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις και να πάει ο κόσμος να υπογράψει μόνος του, για να αναλάβει και την απόλυτη ευθύνη για ότι θα συμβεί εις βάρος του.

Τ.Κ. (press-gr)

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.