Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Η γρίπη των χοίρων: Το «όπλο» της γενοκτονίας των λαών...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου (press-gr)

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο τρομοκρατικό, νεοταξικό «όπλο» πανικού και εξόντωσης των λαών: Στη «γρίπη των χοίρων» και στη δικτατορία των εμβολιασμών. Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η Ελλάδα έχει επιλεχτεί, μία από τις χώρες «πειραματόζωα». Μία από τις χώρες που θα επιβληθεί δικτατορικά ο εμβολιασμός, δηλαδή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας.
Η επίθεση εναντίον της χώρας μας έχει πάρει διαστάσεις «πανδημίας». Συνδυασμένη και πολυεδρική: Από το άνοιγμα όλων των «εθνικών μετώπων», τον λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και τα «τάγματα εφόδου» του πλανητικού φασισμού, μέχρι την ολοκληρωτική κατεδάφιση των ιστορικών και πολιτισμικών μας κατακτήσεων. Μέχρι την πλήρη αποδόμηση της Σκέψης, της Ιστορίας και της Τέχνης.
Σε όλα τα παραπάνω τα εφιαλτικά προστίθεται τώρα και το νέο τρομοκρατικό όπλο της πανδημίας και των εμβολιασμών: Η νεοταξική δικτατορία του τρόμου και της γενοκτονίας μας. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι και να μην υποταχθούμε σε αυτό τον τρόμο, στη γενοκτονία μας.
Επειδή το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό θα φτιάξουμε ένα «φάκελο» συλλογής κειμένων πάνω σε αυτήν την απάτη της «γρίπης» και στον εφιάλτη των εμβολιασμών. Θα παρθούνε και συγκεκριμένες πρακτικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης και αγώνα…
Αρχίζουμε με τα παρακάτω:
Το παραμύθι της "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ": Η Βιομηχανία Τρόμου http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3344
Θέμα: πανδημία κέρδους http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3548
«Γρίπη των Χοίρων» τα Δικτατορικά Μέτρα της ΝΤΠ; http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=662

------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε σχετικά:

Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009
"Γρίπη της Β. Αμερικής" και ΟΧΙ των "χοίρων" ...

Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2009
AΠΟ ΤΗN AΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Κυριακή, 3 Μάϊος 2009
"Ιος ΚΥΡΙΑΚΗΣ": ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1976

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.