Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΠΑΣΟΚ: Αναζητούν Παπανδρεϊκό υποψήφιο στα Γιάννενα!

Στην Ιπποκράτους είχε ληφθεί μήνες πριν η απόφαση -με εντολή προέδρου- να προετοιμάσουν εγκαίρως τις λίστες των υποψηφίων και να αφήσουν ελάχιστα «κενά» για την προκήρυξη των εκλογών, σε κάθε περιφέρεια. [EpirusGate]
Οι Προεδρικοί

Στην Ήπειρο έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα των Παπανδρεϊκών στελεχών σε τρεις Νομούς. Συγκεκριμένα, στην Πρέβεζα ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και σημερινός βουλευτής κ. Βαγγέλης Παπαχρήστος. Στην Άρτα ο βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης και στην Θεσπρωτία ο καρδιολόγος κ. Χρήστος Κατσούρας.

Αναζητούν τον…Γιαννιώτη Προεδρικό!

Έμπιστοι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου έσπευσαν από την αρχή της άνοιξης να εντοπίσουν τις περιοχές με «προβληματικά» ψηφοδέλτια, όπως ο Νομός Ιωαννίνων,να «σκανάρουν» βιογραφικά ενδιαφερομένων περιπτώσεων, να καταγράψουν προτάσεις και αυτοπροτάσεις και να απορρίψουν τις κατ’ αυτούς «παγίδες». Το σίγουρο είναι ότι τα κριτήρια που θέτουν είναι ιδιαιτέρως αυστηρά - ιδίως αυτά που σχετίζονται με την οικονομική κατάσταση, το «πόθεν έσχες», και τον πρότερο έντιμο βίο των υποψηφίων. Μέχρι στιγμής, ακούγονται τα ονόματα του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα κ. Μιχάλη Παπά καθώς και αυτό του καρδιολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κ. Λάμπρου Μιχάλη. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως από… «κρησάρα» έχουν περάσει και προσωπικότητες από την επιστημονική και πανεπιστημιακή κοινότητα των Ιωαννίνων.

Εκνευρισμός στην Ιπποκράτους


Στην Ιπποκράτους επίσης, δεν κρύβουν την ενόχλησή τους, από τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες- κυρίως του Δ.Ο.Λ.- που επιχειρούν να πλασάρουν ως επιλογή του Προεδρικού περιβάλλοντος, συγκεκριμένο υποψήφιο-υπέρμετρα φιλόδοξο- στο Νομό Ιωαννίνων. Ήδη έχει γίνει γνωστή η διαφημιστική εταιρεία των Αθηνών που… «διοχετεύει» στον τύπο αυτά τα σχόλια και αναμένεται να ληφθούν μέτρα.

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.