Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Το διεφθαρμένο κράτος της δεξιάς στην Θεσπρωτία

Τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αποκαλύπτουν το βαθύ, διεφθαρμένο κράτος της δεξιάς στην Θεσπρωτία. Το δήμαρχο που καταγγέλλεται ότι ζήτησε από υπάλληλο να υπογράψει για χρήματα που δεν έλαβε και όταν εκείνη δε δέχτηκε, την απέλυσε!
Το νομάρχη και τον πρώην αντινομάρχη που κατηγορούν αλλήλους για πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του τόπου και των πολιτών, με σκοπό το κέρδος! Και τις δικές τους απαντήσεις… που σοκάρουν με την κυνικότητά τους!
Επί σειρά ετών, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, υπέστη ήττες σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις στη μονοεδρική Περιφέρεια της Θεσπρωτίας, οι οποίες εν πολλοίς εμπεριέχουν και ευθύνες συγκεκριμένων τοπικών πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ, που για σειρά ετών λειτουργούσαν με μια ιδιοκτησιακή εξουσιαστική αντίληψη στα πολιτικά πράγματα του νομού. Εδώ και λίγα χρόνια όμως, το κλίμα έχει αλλάξει και όπως έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών του Ιουνίου, η Θεσπρωτία έχει “πρασινίσει” για τα καλά.

Αφανής εργάτης
Σε αυτή την προσπάθεια, αφανής εργάτης είναι ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και διακεκριμένος καρδιολόγος κ. Χρήστος Κατσούρας, ο οποίος είχε ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στις εκλογές του 2007 στο οποίο και είχε πρωτεύσει. Όπως πληροφορούμαστε καθημερινά, εδώ και χρόνια με απλό, φιλικό και ειλικρινή τρόπο αφουγκράζεται τα προβλήματα των φορέων και των πολιτών του γειτονικού νομού και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, γεγονός άλλωστε αποδείχτηκε περίτρανα και στις κάλπες.
Επειδή όμως η ανατροπή, εσχάτως έχει ανοίξει την εκλογική “όρεξη” και σε άλλα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ στο γειτονικό Νομό, τα οποία όμως δυστυχώς οι πολίτες έχουν καταδικάσει με την ψήφο τους, καλό θα είναι να αντιληφθούν επιτέλους ότι οι πολίτες σήμερα ζητούν ενότητα, σύνεση και σωφροσύνη.
Γι` αυτό λοιπόν, καιρός είναι να καταλάβουν, πως το παρασκήνιο και η ίντριγκα, ως πρακτικές ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Ο καιρός θα δείξει εάν ορισμένοι μπορούν να απαλλαγούν από τις “αμαρτίες” του πρόσφατου παρελθόντος ή όχι...

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.