Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

To troktiko άνοιξε πάλι!!!


Συγγνώμη, αλλά δεν είναι πράγματα αυτά.

Πάνω που κάναμε ατμόσφαιρα, πάνω που κάναμε κατάσταση, πάει και ανοίγει το κλεισμένο.
Όχι ρε φίλε, με συγχωρείς, δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο το βράδυ;

Ψυχολογία είναι αυτή, άμα πέσει δεν σηκώνεται, δεν είναι το βρακί της γριάς με τη συχνοουρία που ανεβοκατεβαίνει εύκολα. Θέλει το ραχάτι της.

Θα γράφαμε κι άλλα, το πρωί με τον καφέ θα το ξανασυζητούσαμε, θα σε διαβάζαμε στο Media Soup, θα ψάχναμε να δούμε τι μαλακίες έγραψε ο Τριανταφυλλόπουλος στη zougla νιώθοντας πλέον αρχηγός, θα σκάγανε μύτη και μερικοί που περίμεναν να περάσει το εικοσιτετράωρο για να εκφράσουν τη χαρά τους, θα γινόταν τζέρτζελο. Τώρα τα κάνατε σκατά.

Τώρα ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι απλώς σκασμένος του κερατά -χεστήκαμε- κι εμείς θα ξαναγυρίσουμε στη μπλογκορουτίνα μας. Μια από τα ίδια.

Άντε να πούμε στην Κιμ να του πάρει ανθοϊάματα μην της βγάλει αναφυλαξία, μην τον πιάσει κάνας ίκτερος, μην και του ξεκοκορκολίσει και δεν της κάνει ό,τι κάνει κι ο βασιλιάς στη γυναίκα του.

Μέχρι εκεί κι έχουμε μόνο 7 Αυγούστου. Πώς θα βγει ο μήνας;

Πάντως, ακόμα και το (ξαν)άνοιγμα του Τρωκτικού είναι πολιτικό ζήτημα.

Άχρηστη αυτή η κυβέρνηση. Ένα μπλογκ δεν είναι άξια να κλείσει.


Σχετικό, αλλά για το κλείσιμο:
Τα τρωκτικά της ζωής μας

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.