Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Το νέο έντιμο και άφθαρτο πρόσωπο στη Β' Αθήνας:

Προφίλ:

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Αθήνα 9.84

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real FM


Η Αθηνά Λινού είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τη Δημόσια Υγεία και την Ιατρική της Εργασίας.
Το 1990 ίδρυσε και έκτοτε είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που στοχεύει στην προστασία της Δημόσιας Υγείας μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Περισσότερα >>>εδώ<<< Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που αξίζουν τη προσοχή μας. Επιλέξαμε σε αυτή την ανάρτηση την κ.Αθηνά Λινού. Μας εντυπωσίασε το βιογραφικό της όχι για τα "χαρτιά" και τους τίτλους που διαθέτει αλλά για τη κοινωνική της ευαισθησία και δράση. Εμείς τη γνωρίζουμε από τις αθρωπιστικές της δράσεις στα παιδιά της Γάζας και του Λιβάνου.

Αξίζει της προσοχής μας.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.