Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Αξίζουν να εκλεγούν με το ΠΑΣΟΚ: Σοφία Σακοράφα στη Β΄Αθήνας και Γιάννης Γιαννόπουλος στην Αρκαδία

Εκτός Βοιωτίας αλλά με δεσμούς στην περιοχή δίνουν τη δική τους εκλογική μάχη και αξίζουν τη ψήφο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, η Σοφία Σακοράφα στη Β΄Αθηνών και ο Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος στην Αρκαδία.

Η Σοφία Σακοράφα, γνωστή στο πανελλήνιο, παγκόσμια πρωταθλήτρια ακοντισμού στα Χανιά το 1982, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, εκλέχτηκε βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Β΄Αθηνών για πρώτη φορά το 2000 και συμμετέχει ενεργά σε ομάδες φιλίας της Βουλής με την Παλαιστίνη, την Κούβα, την Βενεζουέλα και την Ρωσία. Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε σε κινήματα ειρήνης και οικολογίας, ενώ έχει εκλεγεί πολλές φορές Δημοτική Σύμβουλος. Συνεπής, αγωνίστρια και προπάντων χαμηλών τόνων έχει κερδίσει με αγώνες όλα αυτά τα χρόνια την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων.
Γνωρίστε τη Σοφία Σακοράφα http://www.sakorafa.gr/

O Γιάννης Γιαννόπουλος, είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Αρκαδίας. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα, ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Διαδικτυακή κοινότητα και είναι Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στις εκλογικές αναμετρήσεις στο νομό Αρκαδίας. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και έχει εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας.

Γνωρίστε τον Γιάννη Γιαννόπουλο ggiannop.wordpress.com

exeisminima

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.