Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεπορτάζ από την Εκδήλωση ετεροδημοτών ΠΑΣΟΚ θεσπρωτίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας την Κυριακή 27.9.09 στην Αθήνα με τους ετεροδημότες Θεσπρωτούς του Λεκανοπεδίου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο IMPERIAL στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του νομού Θεσπρωτίας από το Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας
Πανταζή Σπύρο.
Το ψηφοδέλτιο συγκροτούν ικανά, έμπειρα στελέχη, με επιστημονική επαρκεια και επαγγελματική καταξίωση και ειναι αλφαβητικά τα εξής:

1. Ιωάννου Αθηνά, Οικονομολόγος, σύμβουλος Αναπτυξης και Αυτοδιοίκησης με πλούσια δράση στην κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση, υποψήφια δήμαρχος Ηγουμενίτσας το 2006

2. Κατσούρας Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καταξιωμένος επιστήμονας με πλουσιο ερευνητικό έργο, πάντα δίπλα με ανιδιοτέλεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

3. Ράπτη Μάγδα, Ιατρός Παθολόγος, Επιμελήτρια Ά στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με έντονη κοινωνική δράση.

Οι τρεις υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ διατράνωσαν την πεποίθησή τους για μια μεγάλη νίκη του Κινήματος τόσο στη Θεσπρωτία όσο και πανελλαδικά με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου.

Το πολυπληθές ακροατήριο ήταν πολύ θερμό καταδεικνύοντας την αμέριστη στήριξη των ετεροδημοτών Θεσπρωτίας στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τη βεβαιότητα ότι η έδρα θα ''πρασινίσει''.

Την εκδήλωση προλόγισε ένα ''παιδί'' της Θεσπρωτίας, ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Πανταζής Κώστας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης της 4ης Οκτώβρη.

Ειδικότερα τόνισε ότι τόσο στη Θεσπρωτία όσο και σε όλη την Ελλάδα τα διλήμματα και η ''μάχη'' είναι σαφής: μικροπολιτική ή σχέδιο εξόδου από την κρίση, πελατειακό κράτος ή κράτος δίπλα στον πολίτη, υδροκεφαλισμός ή η περιφέρεια στο προσκήνιο, στασιμότητα και πάγωμα ή νέο αναπτυξιακό μοντέλο με δίκαιη κατανομή του πλούτου και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.

Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι εγγύηση για τη νέα αλλαγή και την εθνική ανάταση είναι μια νέα κυβέρνηση με μπροστάρη τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Νάσος

Σχετικά:

Α. Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής προλόγισε την εκδήλωση της: Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ

Β. Μήνυμα του Χρήστου Κατσούρα για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.