Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Έκρηξη στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη και του Γ. Αρσένη

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11:42 στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη που βρίσκεται στον 4ο όροφο κτιρίου επί της οδούς Τσακάλωφ 28. Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία στις 11:22, με το οποίο οι δράστες ενημέρωσαν ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί βόμβα στο συγκεκριμένο σημείο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Όπως έγινε γνωστό, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και δεν υπήρξε τραυματισμός.

Από την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ωρολογιακό μηχανισμό σε χύτρα ταχύτητας η οποία είχε τοποθετηθεί σε σακβουαγιάζ.

Η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν πολύ μικρή και για το λόγο αυτό οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν αμελητέες.

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τις οργανώσεις ΕΝ.Ε.ΔΡΑ (Ένοπλη Επαναστατική Δράση) και Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.