Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Παπανδρέου

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου Θα μεταβεί στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, όπου θα βρίσκονται πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί Εξωτερικών και αντιπρόσωποι 192 κρατών-μελών του ΟΗΕ, συμμετέχοντας στις εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.

Ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει και θα προεδρεύσει συνεδρίασης του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην έδρα του διεθνούς οργανισμού αναμένεται να συνομιλήσει με ξένους ηγέτες και επικεφαλής αντιπροσωπειών. O κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας μέρας, επιστρέφοντας στην Ελλάδα. (ant1)

Σχόλιο: Αυτό το "της ίδιας μέρας", σε μία κοινωνία που ξεχωρίζει ηγέτες από τη δράση τους και ΟΧΙ από τηλεοπτική εικόνα, θα ήταν πρώτη είδηση και μια έμπρακτη σύγκριση για τον ανύπαρκτο της Ραφήνας και τον αεικίνητο και αποτελεσματικό της Ιπποκράτους!!!

Νάσος

>Σχετικό<

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.