Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τελεσίδικη "καμπάνα" στον Ταρζάν


Από σχόλιο αναγνώστη μας:
Αιδώς γελοίοι βρωμεροί και τρισάθλιοι.

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Ο Κύριος αυτός έφαγε πρόσφατα Τελεσίδικη ΚΑΜΠΑΝΑ 300.000 και όλοι το κανανε γαργάρα

Στη ζούγκλα μεταδίδει ζωντανά εικόνες και απο το ΠΑΣΟΚ και απο την ΝΔ.

Πρώτος το κατήγγειλε ένας 19 χρονος blogger, απο την Θεσ/κη

Ποιος ακούει έναν πιτσιρικά...

Σχόλιο: Αγαπητέ φίλε, αν ενωθούν οι φωνές των πολιτών θέλουν ΔΕΝ θέλουν θα μας ακούσουν. Το θέμα είναι ότι αυτούς τους γελοίους κάποιοι τους βλέπουν και τους καταξιώνουν με την ανοχή τους.

ΔΕΝ αναφέρομαι και στην εξουσία ή τους μαϊντανούς που στολίζουν το πάνελ του, γιατί εκεί το πράγμα θέλει από κοινωνιολόγο έως ψυχίατρο. Βέβαια ΔΕΝ θα μπω και στην άλλη άποψη ότι "κρατάει μαγνητοσκοπημένες κασέτες και τους έχει δεμένους", μερικούς από αυτούς, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις. Αυτό που μπορώ να πω μετά λόγου γνώσεως, είναι ότι, για ένα μεταμεσονύχτιο πεντάλεπτο (και αυτό μετά τις μία) συμμετέχουν και αυτοί σε αυτό το παραλήρημα του υποτιθέμενου δημοσιογράφου.

Βέβαια ο άνθρωπος ΔΕΝ κοροϊδεύει κανέναν... μιλάει για νόμο της ζούγκλας και για κιτρινισμό του τύπου.. και ο νοών νοείτω... ή όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι ξενόγλωσσοι "...and no more needs to be said".

Εμείς πάντως, σε θέματα που αφορούν ή έστω αγγίζουν τη κοινωνία των πολιτών, θα τα αναδημοσιεύουμε και μάλιστα επώνυμα και με τα σχετικά μας σχόλια.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.