Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

«Το ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει το δρόμο της Ελλάδας στο μέλλον»...


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Στάϊκος, πραγματοποίησε χθες το πρωί την κεντρική του προεκλογική ομιλία, στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Ήταν μια εκδήλωση που τη χαρακτήριζε ο παλμός και η ζωντάνια. Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής, που τον προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Δ. Δολιανήτης, άνοιξε την ομιλία του καλώντας τον λαό της Φθιώτιδας να δώσει ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Κάνοντας μια ιδεολογική και...

πολιτική αναφορά σε σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη, τόνισε τη σημαντότητα της εκλογής του Γ. Παπανδρέου στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. Χρησιμοποιώντας την έκφραση του Α. Παπανδρέου «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», θέλησε να τονίσει τη διαχρονική αξία των θέσεων του ΠΑΣΟΚ ώστε το κίνημα να οδηγήσει το δρόμο της Ελλάδας στο μέλλον, καταγγέλλοντας την αδιαφορία και τον παραγκωνισμό του Νομού σε σημαντικά θέματα από την σημερινή κυβέρνηση.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν το Φθιωτικό λαό όπως τα αγροτικά ζητήματα τη μόλυνση του Μαλιακού κόλπου και την αλιεία, τα ημιτελή οδικά έργα και τα διόδια στο νομό, την έλλειψη του προσωπικού υγείας και την αποσάθρωση του ΕΣΥ, την ανεργία που μαστίζει τον νομό (ποσοστό 17%), τις επιχειρήσεις που κλείνουν και τα προγράμματα stage. Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του Πανεπιστήμιου σε θέματα ασφάλειας, στο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ, στην διαπραγμάτευση του ΕΣΠΑ και στους ΧΥΤΑ.
Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε στις 4 Οκτώβριου τους πολίτες της Φθιώτιδας να πουν ΝΑΙ στην αυτονομία του πολιτικού συστήματος και την χειραφέτηση των πολιτών, με την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ που θα προσφέρει ένα ποιοτικό, διαφανές και συλλογικό πολιτικό σύστημα. Κλείνοντας την ομιλία του με δυο λόγια από καρδιάς, είπε: «τολμώ να σας κοιτώ στα μάτια και να σας ζητήσω τη στήριξη σας γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμουν δίπλα σας».

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.