Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Αμετροεπείς, Αναξιόπιστοι, Επικίνδυνοι και Ψεύτες...

Ο μαϊντανός της εβδομάδας

Ο άνθρωπος που απαγόρευσε με εισήγηση νόμου τις δημοσκοπήσεις 15 μέρες πριν τις εκλογές, αυτός που κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στο Μαξίμου και στη Ρηγίλλης, αυτόν που έπιασε από τον γιακά ο Τσιτουρίδης και του ζητούσε τα ρέστα γιατί ήταν εκτός ψηφοδελτίων.

Αυτός λοιπόν ο κύριος, ο Βασιλιάς παπαγάλος της Ρηγίλλης, όπου σταθεί και βρεθεί, μαζί με τα προπονημένα παπαγαλάκια του, καταπατάει τον νόμο τον οποίο δημιούργησε για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό.
Για να μπορεί να λέει ότι θέλει και να παραπληροφορεί όπως τον βολεύει τον κόσμο.
Αυτό γίνεται ακόμη πιο κωμικοτραγικό φυσικά όταν μπαίνει και σαν τίτλος σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αναφερομένου αυτόν σαν πηγή.

Μα είναι δυνατόν να διώκονται τα blogs, όπως για παράδειγμα το troktiko, που δεν έχουν και σχέση με αυτή τη νομοθεσία, και να μην επέμβει ένας εισαγγελέας όταν αυτός που επέβαλε αυτόν το νόμο δεν τον εφαρμόζει;

Σχόλιο: Αμετροεπείς, Αναξιόπιστοι, Επικίνδυνοι και Ψεύτες...
Με το ίδιο πρόγραμμα του 2004, το οποίο επί μία εξαετία ΔΕΝ εφάρμοσαν, προσπαθούν τώρα να εξαπατήσουν το λαό και για τρίτη φορά. Έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο λαός το κουτόχορτα που προσπαθούν να τον ταΐσουν, θα τους το επιστρέψει με μαύρο στις κάλπες τις ερχόμενης Κυριακής.


Στην χθεσινή συνέντευξη του στο ALTER και στο δημοσιολόγο παρουσιαστή Χατζηνικολάου, ο εξαναγκαζόμενος σε άτακτη φυγή Καραμανλής χρησιμοποίησε την ίδια αήθη τακτική των δήθεν κρυφών δημοσκοπήσεων.

ΣΣ: Ο νόμος ισχύει για το ΜΗ διαπλεκόμενο. Γιατί τους νόμους η δεξιά τους φτιάχνει κουστουμάκι στα μέτρα της και εκεί που ΔΕΝ την συμφέρει ή ίδια τους παραβιάζει καταστρατηγώντας το σύνταγμα των Ελλήνων πολιτών/

Η ανικανότητα αυτού του ανθρώπου έχει πιστοποιηθεί και από τους περισσότερους δεξιούς ψηφοφόρους του. Η γελοιότητα όμως λόγων και έργων του, από όλους τους Έλληνες πολίτες και ΜΗ εξαιρούμενου και αυτών της διασποράς.

Το μόνο που του μένει αυτή τη φορά είναι, να πετύχει μία αξιοπρεπή ήττα και να πάει να ξεκουραστεί και επίσημα στη Ραφήνα. Οι ψηφοφόροι της δεξιάς παράταξης κρύβουν μέσα τους την αγανάκτησή τους και τη πικρία τους γιατί τους ενόχλησε και αυτούς η άθλια μεθόδευση με τις δημοσκοπήσεις. Γιατί η κοροϊδία με την απαγόρευση και την εν συνεχεία διασπορά "περί κλεισίματος της ψαλίδας" απευθύνεται σε αυτούς υποτιμώντας κατάφωρα τη νοημοσύνη τους.

Κύριε Καραμανλή, εάν ο δεξιός ψηφοφόρος είχε να επιλέξει μεταξύ δύο νεοδημοκρατών αρχηγών σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, τα ποσοστά θα ήταν τα υπόλοιπα του "κούκου τα μακρύτερα". (πως λέμε τόσοι και ο κούκος;)

Νάσος

Σχετικό και Αποκαλυπτικό θέμα:

Απαγόρευση δημοσκοπήσεων ... στα χαρτιά

"Πόλεμος φημών με «κρυφά» γκάλοπ"

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.