Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

»"ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ", ΛΕΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...‏


Αυθεντικό: H ιδιαίτερη γραμματέας υπουργού είναι σε σπίτι, στο οποίο έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, περιμένοντας τον υπουργό. Έχουν πιάσει, λοιπόν, τη συζήτηση και η κυρία διαπιστώνει ότι κάποιοι εκ των καλεσμένων είναι "φρικαρισμένοι" με τη ΝΔ και σκέφτονται να ψηφίσουν ΛΑΟΣ ή και ΣΥΡΙΖΑ! Τρελλαίνεται τότε και τους λέει στα ίσια;

αν είναι να μην ψηφίσετε ΝΔ, μην παρασυρθείτε σε ανοησίες. Ψηφίστε απευθείας ΠΑΣΟΚ για να πάρει αυτοδυναμία και να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες!! Μιλάμε για γραμματέα υπουργού, που εκλέγεται στην Α' Αθηνών, και περιλαμβάνεται στους κορυφαίους. Μόνον το φύλλο του δεν θα σας πούμε για να μην τον- την "καρφώσουμε"... (veto300)


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.