Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πριν καλά - καλά αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση των 100 ημερών... έτοιμη να ματώσει!!! η χαντζάρα του ΓΑΠ... τέρμα στη ένοχη ανοχή !!!

Από χθες είδαμε την είδηση:



Τι είναι τούτο; Αν ισχύει μιλάμε για ΤΗΝ νοθεία στους σταυρούς!!!

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009 22:38:37 (zonews.gr)

Τα γράφαμε, τα λέγαμε ("Πάγο" βάζει ο υπουργός Εσωτερικών στους δικαστικούς αντιπροσώπους για το θέμα της καταμέτρησης των σταυρών") για υποψήφιους μεγάλων κομμάτων που βάζουν ανθρώπους τους στα εκλογικά τμήματα για να τους σταυρώνουν σε ψηφοδέλτια του κόμματός τους που περισσεύουν σταυροί. Έστειλε και ο Λοβέρδος τις δύο επιστολές στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τώρα διαβάζουμε στο http://troktiko.blogspot.com για 200(!) συνεργάτες υποψήφιου βουλευτή στον Πειραιά που ήταν μέσα στα εκλογικά τμήματα, καθώς και για ένταλμα σύλληψης του γιου του(!) που σταύρωνε παράνομα τον πατέρα και μένουμε κόκκαλο:

"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το Αστυνομικό Τμήμα Καμμινίων έχει εκδόσει εντολή να συλληφθεί εντός ορίου του αυτοφώρου, ο γιος του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά, Δημήτρη Καρύδη. Ο 21χρονος Α.Κ. κατηγορείται για αντικατάσταση ψηφοδελτίων με άλλα που ήταν "σταυρωμένα" στο όνομα του πατέρα του καθώς και για πλαστογράφηση υπογραφής δικαστικού αντιπροσώπου, γεγονός που κατήγγειλε ο αντιπρόσωπος της ΝΔ στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα (337ο ε.τ. Καμμινίων- Ερμουπόλεως 46) και μια δημοτική υπάλληλος. Κατά την καταμέτρηση μάλιστα, τα ψηφοδέλτια έβγαιναν υπεράριθμα, δηλ. 2 παραπάνω στον αριθμό από όσους είχαν ψηφίσει.

Ο υποψήφιος Βουλευτής, Δημήτρης Καρύδης, μέχρι στιγμής προηγείται με μικρή διαφορά από τους συνυποψηφίους του.

Το ένταλμα σύλληψης σε συνδυασμό με πληροφορίες στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στην πρωϊνή ζώνη (Καμπουράκης - Οικονομέας), για 200 και πάνω εκλογικούς αντιπροσώπους του κυρίου Καρύδη, κατ' εντολή οριζόμενοι τη τελευταία στιγμή εγείρουν ερωτηματικά."

Συμφωνούμε αντί σχολίων μας το παρακάτω άρθρο:

98 μέρες έμειναν...


Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

98ή μέρα ξημερώνει, μετρώντας αντίστροφα για το κ. Παπανδρέου και αφού άρχισε ο Μέγας Διδάξας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δε βρίσκω το λόγο να δίδουμε εμείς περίοδο χάριτος.

Εξάλλου, οι δημοσιογράφοι και οι bloggers οφείλουν να είναι, ex officio, ενάντια στην όποια εξουσία.

Η «ζούγκλα» λοιπόν ασχολήθηκε με τη ανομία του προεκλογικού αγώνα του κ. Σκανδαλίδη, που ίσως του στοιχίσει και έναν υπουργικό θώκο.

Παρουσίασε επίσης, όπως και τα υπόλοιπα μέσα, την καλπονοθεία Καρύδη.. Και διερωτώμαι αν θα ανεχτεί ο κ. Παπανδρέου τον εν λόγω βουλευτή στην κοινοβουλευτική του ομάδα, έναν εμφανή καλπονοθευτή με τη βοήθεια του υιού του, κάτω στον Πειραιά στα καμίνια.

Ο γιος του νέου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά κατηγορείτε για αλλοίωση ψηφοδελτίων υπέρ του πατέρα του και για πλαστογράφηση της υπογραφής του δικαστικού λειτουργού. Σημειώνω, ότι το Σάββατο το μεσημέρι το ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους, ότι αν εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα, το κίνημα θα στραφεί νομικά εναντίον τους.

Σχόλιο: Πριν καλά - καλά αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση των 100 ημερών... έτοιμη να ματώσει!!! η χαντζάρα του ΓΑΠ... τέρμα στη ένοχη ανοχή !!!

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.