Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πυρ και μανία ο Πάγκαλος...

...για την τρίτη θέση στην περιφέρεια Αττικής

.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (press-gr)
.
Πυρ και μανία φέρεται να είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την τρίτη (τυπικά τέταρτη, αφού επικεφαλής μπήκε ο Γ. Παπανδρέου) θέση που πήρε στην περιφέρεια Αττικής, ενώ πάντοτε έβγαινε πρώτος.
Ο κ. Πάγκαλος κατά τις πληροφορίες διατυπώνει πολλά παράπονα για ...

τον τρόπο που πολιτεύθηκε (πολλές υποσχέσεις και "υπουργική" συμπεριφορά) η Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία, κάνοντας ρεκόρ, σάρωσε σε σταυρούς (περίπου 44.000) και ήρθε πρώτη. Δεύτερος ήρθε ο Βασίλης Οικονόμου. "Ο Θόδωρος είναι αυτή τη στιγμή σα ...μάγμα" είπε βουλευτής που μίλησε μαζί του. Εκτός από το θέμα γοήτρου για τον κ. Πάγκαλο αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και τη θέση που θα λάβει στο υπό συγκρότηση κυβερνητικό σχήμα του Γ. Παπανδρέου το οποίο ανακοινώνεται αύριο.

Σχόλιο: Λίγο η ιστορική του διαδρομή, λίγο περισσότερο η αλαζονεία και η απαξίωση στον Έλληνα ψηφοφόρο έφεραν τη τρίτη θέση. Βέβαια σε επόμενες αναμετρήσεις ίσως προτιμήσει τη τέχνη του αμπελουργού.

Όλα έχουν ένα τέλος. Αρκεί να παίρνει ο ενδιαφερόμενος το μήνυμα των καιρών...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.