Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση Ευ. Βενιζέλου στην Ιπποκράτους

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Είναι μια μεγάλη, μια ιστορική νίκη, μια νίκη που συνεπάγεται
πολύ μεγάλες ευθύνες γιατί είναι μεγάλες οι προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Αυτή η νίκη του ΠΑΣΟΚ, και του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά,
μας κάνει όλους έτοιμους να ανταποκριθούμε σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να νιώθει σίγουρος ότι έχουμε
πλήρη συνείδηση αυτής της ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας


Σχόλιο; μάλλον εξομολόγηση...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ο ιστοχώρος μας εστίασε με σκληρή κριτική. Πάντοτε αντικειμενική και χωρίς εμπάθεια ή άλλου είδους προκατάληψη.

Αυτό που μας είχε ενοχλήσει ήταν η βεβιασμένη στάση του πριν δύο χρόνια με το άκομψο και ενοχλητικό "παρών" με τις τηλεοράσεις στο Ζάππειο.

Έκτοτε η όποια μας αναφορά συνδυάστηκε με την όλη του πορεία στις κυβερνήσεις Σημίτη και με τα απαράδεκτα, πάντοτε για μας νομοσχέδια και άρθρα του συντάγματος. ΔΕΝ βάζουμε συνδέσμους και ας το ξεπεράσουμε. Γιατί σε αυτές τις εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές έδειξε πολλά σημάδια που μας έδειχνε ένα άλλο πολιτικό ήθος.

Αποφασίσαμε λοιπόν να τον δούμε μέσα από αυτή του την εικόνα. Εμείς ως ιστοχώρος ποτέ ΔΕΝ γράψαμε κάποια σχόλια με τα οποία θα μπορούσε να μας θεωρήσει πολιτικούς του φίλους, εκτός από κάνα δύο προεκλογικές αναφορές σε ημερομηνίες λόγων του.

Σήμερα λάβαμε το παρακάτω e-mail:

"Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη, τη φιλία και τη συμμετοχή σας.
Η νίκη είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας. Να είστε καλά. Ευ. Βενιζέλος
www.evenizelos.gr"

Επίσης πριν τις εκλογές μας είχε αποστείλει το παρακάτω:

"Φίλες και φίλοι, η 4η Οκτώβρη είναι ημέρα της νίκης, της χαράς και της ελπίδας, Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη σας, Ευ. Βενιζέλος"

Μετά τα παραπάνω νομίζουμε ότι η δημοσιοποίηση των e-mail (έστω και ομαδικών) για μας δείχνει πολιτικό πολιτισμό, αρχοντιά προσώπου και ευγένεια ψυχής.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.