Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Απεβίωσε ο Νεόφυτος Δημοσθένους, μέλος της ΚΕ της ΕΔΕΚ

Σε ηλικία 34 ετών απεβίωσε χθες βράδυ από ανακοπή καρδίας, ο Νεόφυτος Δημοσθένους, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ και κοινοβουλευτικός συνεργάτης του Κινήματος.

Ακούραστος αγωνιστής ο Νεόφυτος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Από τα μαθητικά του χρόνια αναμείχθηκε έντονα στο σοσιαλιστικό χώρο και σύντομα ανάπτυξε πρωτοφανή δράση. Αρχικά με το φοιτητικό κίνημα, αργότερα Οργανωτικός της Νεολαίας ΕΔΕΚ και επί σειρά χρόνων, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.

Ο Νεόφυτος Δημοσθένους διακρινόταν για το ήθος του, την εργατικότητα και την πραότητα του χαρακτήρα του. Η καρδία του όμως δεν άντεξε. Χθες σε ηλικία 34 χρόνων, ο σύντροφος Νεόφυτος έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 και η ώρα 2:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον Στρόβολο, στην Λευκωσία και θα παραστεί σύσσωμο το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ.




Τη θλίψη για το χαμό του Νεόφυτου Δημοσθένους εκφράζει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματέας της Κώστας Πανταζής, φίλος και σύντροφος του Νεόφυτου.



Καλό ταξίδι σύντροφε Νεόφυτε...

Νάσος

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δ.Κ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.