Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η απόλυτη δικαίωση του Γιώργου Α. Παπανδρέου...

Και όσων πίστεψαν σε αυτόν. (krogias)

Τον λοιδόρησαν, τον έβρισαν, έλεγαν ότι μόνος του κατέβηκε, μόνος του εκλέχθηκε.
Ότι πήρε δαχτυλίδια. Ότι είναι άχρηστος, λίγος, υποκριτής κ.α.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου όμως είχε θέσει τους στόχους του. Ήθελε ένα ανοιχτό κόμμα. Ένα κόμμα δημοκρατικό. ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ. Και δεν τον ένοιαζε τι λένε οι άλλοι.

Αυτός επέμενε και συνέχισε με τον ίδιο συμμετοχικό τρόπο και στην δεύτερη εσωκομματική διαδικασία και βγήκε πανηγυρικά νικητής.

Η μεγαλύτερη δικαίωση για τον Γιώργο έρχεται σήμερα, μετά από 6 χρόνια, από μια τάση που διαμορφώνεται στην Ν.Δ. και την άκουσα δια στόματος Τζίμα(!).



Ο Γιώργος, όχι μόνο κατάφερε με την συντριπτική νίκη του να "καθαρίσει" και το κόμμα της Ν.Δ. από στελέχη που έβλαψαν την χώρα... την οδηγεί σήμερα και στον εκδημοκρατισμό της... Υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από αυτή την εξέλιξη;

Αφιερωμένο σε όσους πίστεψαν, ακολούθησαν και στήριξαν από την αρχή τον Γιώργο...

Σχόλιο: Αγαπητέ φίλε Γιώργο Κρόγια μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψες το δύσκολο οδοιπορικό του ΓΑΠ και έφτασες στη δικαίωσή του.

Ναι φίλε και σύντροφε πέτυχε το πρώτο στόχο.
Μένει και μέλλει να αποδειχτεί η υλοποίηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, που απλόχερα έδωσαν με άνετη πλειονοψηφία, οι έλληνες ψηφοφόροι που πείστηκαν από το προγραμματικό λόγο καθώς επίσης και όσοι έπραξαν το ίδιο, κάτω από αγανάκτηση και πικρία για την ασυνέπεια και τη διαφθορά της απερχόμενης κυβέρνησης Καραμανλή.


Τα δύσκολα έρχονται από δω και πέρα και οι ευθύνες είναι σε όλους εμάς για να πετύχει ο στόχος για μια Ελλάδα που μας αξίζει.

Αξιοκρατία - κοινωνική δικαιοσύνη και ευκαιρία σε όλους τους έλληνες πολίτες.
Εμείς, ως ιστοχώρος, σκεφτόμαστε ακόμη και να κλείσουμε το blog, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε απολογητικό λόγο και πολιτική κάλυψη σε πράξεις ή παραλείψεις που μας ενοχλούσαν στη προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Είναι δύσκολο για μας το "να είναι κάποιος ανακόλουθος"... γιατί καταντά κατάπτυστος και γελοίος.
Ο ρόλος αυτός ΔΕΝ μας αξίζει...

Με την ευκαιρία αυτή προσωπικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα θέματα που μας πρότεινες για αναδημοσίευση και να σε συγχαρώ δημόσια από δω, για το τίμιο αγώνα σου να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Ελπίζω και εύχομαι να παραμείνεις ο Γιώργος ο Κρόγιας που γνωρίσαμε, ο οποίος αγωνίζεται με πάθος και χωρίς κάποια προσωπική σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια για μια καλύτερη Ελλάδα.

Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.