Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιώργος δεν χρωστάει σε κανέναν-ούτε και μέσα στο ΠΑΣΟΚ...



Γιώργος Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Καρχιμάκης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Λούκα Κατσέλη, Χρήστος Παπουτσής:

Μια χούφτα άνθρωποι, με το ζόρι 10, διέλυσαν την σαθρή κυβέρνηση Καραμανλή.

Ο Γιώργος δεν χρωστάει σε κανέναν-ούτε και μέσα στο ΠΑΣΟΚ..
.


-----------------------------------------

Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1>"Επρεπε ν απολογούμαι για τη φωτογραφία του Σουφλιά στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" που χόρευε τσάμικο με τους νταβατζήδες!"










Ρουκέτες απο τον Πάνο Καμμένο για τη φωτογραφία του Σουφλιά, που έκανε σημαία του το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", σ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο Καμμένος είπε οτι "ο Καραμανλής έπρεπε να είχε διώξει με τις κλωτσιές τον Σουφλιά απο το κόμμα..." και πάθανε τη πλάκα τους όσοι ήταν στο στούντιο, ακόμη κι ο Πάγκαλος.
Μόνο που ο Πάνος έβγαζε τα εσώψυχά του και την αηδία για τον αγαπημένο των νταβατζήδων, ο οποίος οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογικό διασυρμό.
Με το στόμα του Καμμένου μιλούσε η αγανακτισμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας, που έβλεπε τον πρωθυπουργό του Μπαιρακτάρη να έχει για μυστικοσύμβουλο, τον εκλεκτό της διαπλοκής.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.