Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Οι «αθόρυβοι» και χωρίς προβολή εργάτες του Γιώργου

1. Η τοποθέτησή του Γιώργου Ελενόπουλου στη θέση του Γραμματέα Τομέα Τύπου και ΜΜΕ (30 Μάη 2008) αποδείχθηκε στην πράξη ως η σωστότερη.
Δημοσιογράφος με πλούσια εμπειρία, ένας γνήσιος αριστερός που επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ μετά τη διαγραφή του τη δεκαετία του ’80.
Αθόρυβος, χωρίς τις γνωστές πολιτικές “ασθένειες” της αυτοπροβολής, εργατικός και συνεπής, πρόσφερε σε όλα τα ΜΜΕ τις ειδήσεις για την πορεία του Κινήματος.
Οι όποιες προσωπικές επαγγελματικές αντιπάθειες από συναδέλφους του στα ΜΜΕ (οι γνωστές “κακίες” όλων των συντεχνιών), δεν επηρέασαν τη μεθοδική δουλειά του.


------------------------------

2. Έτερος στα θέματα Τομέα Τύπου και ΜΜΕ, μαζί με τον Γ. Ελενόπουλο, ο Παύλος Γερουλάνος, σήμερα βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Κινήθηκε με επιτυχία τους τελευταίους μήνες σε θέματα επικοινωνίας, ιδιαίτερα αναφορικά με την προβολή της προσωπικότητας Γιώργου Παπανδρέου (σίβυλλα)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.