Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΕυθυΜΑΚΗΣ ο Ταρζάν: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"!

Of course, not! Ποιος είπε τέτοιο πράγμα;
Ποιος τόλμησε ν' αρθρώσει τόσο μεγάλη "βλασφημία";
Αλίμονο! Ίδιοι εμείς με το Μάκη τον Μπανιέρα; Είσαι καλά;
Τι ομοιότητα μπορεί να έχουν οι προλετάριοι, π.χ., της Αμφιάλης με τους γαλαζοαίματους της Εκάλης; Σαφώς και δεν είμαστε ίδιοι, κύριε "Ζούγκλα".
Εμείς, π.χ., δε θα είχαμε το θράσος να διαφημίζουμε το προϊόν μας κάτω από τον αφρό της μπανιέρας, με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος δέκα καρδιναλίων, ούτε να ποζάρουμε γυμνοί στο παγκάκι, λοιδορώντας την κοινωνία. Σωστά, λοιπόν, στη διαφήμιση της νέας σου εφημερίδας έγραψες ότι
δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Επ' ευκαιρία να σου ευχηθώ καλή επιτυχία, και ελπίζω να μην είναι ένα ακόμη περιτύλιγμα προσφορών με μπόλικο life style, που το εκδίδεις για να το μοσχοπουλήσεις αργότερα τσεπώνοντας άλλα καμιά 15αριά δισεκατομμύρια ευρώ.


Όντως, κύριε Ταρζάν, άνθρωπε των ανώδυνων "συγκρούσεων", δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κι ούτε θα θέλαμε να γίνουμε. Α, πα, πα, πα... Καλύτερα φτωχοί και αξιοπρεπείς παρά πλούσιοι, καλαμοκαβαλημένοι και επικίνδυνοι. Εδώ που τα λέμε, προσωπικά συχνά απορώ και εξίσταμαι τι σου βρήκε η Κιμ και σε παντρεύτηκε. Πιθανόν να ήταν τα "επιμελημένα" γένια και μαλλιά σου. Μοναδικό το θέαμα, ομολογουμένως, κατάλληλο για παιδάκια που δεν τρώνε το φαΐ τους!

--«Τρώγε, Μπόμπο, και μη μιλάς γιατί θα φωνάξω το Μάκη τον Ταρζάν να σε φιλήσει!»

--«Άααα, ούου, όχι μαμά, να χαρείς, μην το κάνεις, θα με τρυπήσουν τα γένια του! Θα το φάω το φαΐ μου! Αλλά γιατί είναι αξύριστος;»

--«Τρώγε και μην κάνεις ανόητες ερωτήσεις. Είναι της μόδας, δεν το πήρες είδηση; Πού ζεις; Άλλωστε έτσι είναι όλοι οι "επαναστάτες" των σαλονιών: αξύριστοι.»

Όσο για την περίπτωση της Κιμ, υπάρχει και η Αγγλική παροιμία που λέει, "Βeauty is in the eyes of the beholder"...

Που λέτε σύντροφοι στην απόγνωση, χτες είδα κατά σύμπτωση μέρος από τη συνέντευξη του Ταρζάν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στoν ΑΝΤ1, και αξίζει να δείτε το βιντεάκι που παραθέτω. Είναι ένα ρεσιτάλ υποκρισίας που θα το ζήλευαν ακόμη και οι πιο ταλαντούχοι ξετσίπωτοι πολιτικοί μας. Διασκεδάστε, λοιπόν, με την Ευθυμάκειο αμπελοφιλοσοφία, για να γελάσει λίγο το χειλάκι σας και να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
Άσχετο, αλλά ποιος είπε "από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"; Μικρός δεν είναι, τρελός είναι;

--«Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που όταν αλλάξουν οικονομική τάξη διατηρούν τους ίδιους φίλους και τα ίδια ενδιαφέροντα και νοιάζονται γι' αυτούς που δεν έχουν.»

Τ' ακούτε εσείς του ΟΓΑ με τη σύνταξη των 330+30=360 ευρώ; Ο Ευθυμάκης, μπορεί μεν να άλλαξε τάξη - διότι ούτε στις "δημοκρατίες" εξαλείφονται οι τάξεις - αλλά είναι εδώ και σας νοιάζεται! Παρηγορηθείτε, λοιπόν, έχετε μπάρμπα στην Εκάλη, βρε!

Τι άλλο είπε με σοβαροφάνεια που κόντεψα να κατ****θώ, με το συμπάθιο, από τα γέλια;

--«Τους υπόλοιπους, εκείνους οι οποίοι αλλάζουν συνήθειες και ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι γεννήθηκαν στο "Ντα Κάπο", εμένα αυτοί οι άνθρωποι με ενοχλούν απίστευτα.
»


Σώωωπα ρε μεγάλε! Και κατά πού πέφτει εκείνο το "Ντα Κάπο", για νάχουμε καλό ρώτημα; Δηλαδή όλοι εκείνοι οι γαλαζοαίματοι νεόπλουτοι τους οποίους δεξιώθηκες στο χλιδάτο γάμο σου και στα βαφτίσια των παιδιών σου, σε ενοχλούσαν απίστευτα; Καλά, πώς τους άντεξες και τους αντέχεις βρε παιδί μου; Ειλικρινά συμμερίζομαι την ενόχλησή σου. Και πώς δε σκέφτηκες να καλέσεις στις χλιδάτες δεξιώσεις σου όλα τα φιλαράκια των Εξαρχείων, εκείνους τους αιρετικούς που λες ότι γουστάρεις; Να υποθέσω ότι και μένα που είμαι αιρετική των αιρετικών, αποδιοπομπαία πασών των αιρέσεων, θρησκευτικών τε και πολιτικών, με πας; Κάτι τέτοιο συμπέρανα από τα ίδια σου τα λόγια, και πήρα θάρρος!

Αμ το άλλο που ξεκαρδίστηκα το ακούσατε;

--«Επειδή λοιπόν λες ότι κινδυνεύει το σύστημα, πρέπει να σου πω ότι το σύστημα, αυτού του είδους οι μαγκιές και ιστορίες δεν μου αρέσουν διότι είναι μέρος του συστήματος. Και το γνωρίζω αυτό καλά. Αν κατορθώσεις να γίνεις επικίνδυνος για το σύστημα ενώ είσαι μέρος του συστήματος έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αν όμως αφομοιωθείς από το σύστημα τότε θα γίνεις ένας από όλους αυτούς και ίσως αυτό να μη μου αρέσει καθόλου. Να είναι δηλαδή και το τέλος της ιστορίας.»

Τρέμε Σύστημα! Ο Ευθυμάκης ο Ζούγκλας, κατά κόσμον Ταρζάν, παρ' όλο που ανήκει στο Σύστημα, έγινε επικίνδυνος για το Σύστημα. Κι αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Και μαζί με τα παιδιά των Εξαρχείων, τα οποία του αρέσουν πολύ όπως ομολόγησε στη συνέντευξη, πολεμάει το Σύστημα.
Αλύτρωτοι ραγιάδες, η στιγμή της λύτρωσής σας πλησιάζει! Ο Μάκης και οι αιρετικοί του φίλοι έρχονται να σας απελευθερώσουν από το Σύστημα που σας πίνει το αίμα. Αμήν!

--«Μου αρέσουν οι αιρετικοί άνθρωποι, δηλαδή η άλλη όχθη, η άλλη πλευρά. Έχει πάντοτε περισσότερο ενδιαφέρον. Μου αρέσουν και τα παιδιά των Εξαρχείων κι όταν με βρίζουν ακόμη.»

Καλά αυτό είναι γνωστό, δεν κρύβεται. Κι όχι μόνο τα παιδιά των Εξαρχείων αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά του Κορυδαλλού σου αρέσουν, στα οποία συχνά παρέχεις βήμα στη Ζούγκλα σου.
Σου αρέσει, είπες, και το χιούμορ. Άρα μπορεί να με μοριοδοτήσεις;
video

Α, ναι, να μην ξεχάσω να ενημερώσω τον κύριο εισαγγελέα. Ο Μάκης μάλλον έχει στοιχεία γι' αυτούς που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τους έξι νεαρούς αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Πώς το ξέρω; Μα το έγραψε κάτω από τον τίτλο της εκπομπής "Ζούγκλα", την περασμένη Πέμπτη, 29-10-2009. Δεν το είδατε; Ξέερει αυτός ότι τα παιδάκια με τα καλάσνικοφ είναι αγανακτισμένοι και σκληρά εργαζόμενοι νέοι των 700 ευρώ! Δεν έχουν σχέση με το Σύστημα (εντός ή εκτός) οι κουκουλοφόροι που πυροβολούν στο ψαχνό και ρίχνουν μολότοφ.

Όοοχι! Το είπε ο Ευθυμάκης. Κι όταν το λέει ο Μάκης, είναι κάτι σαν το "Τάδε έφη Ζαρατούστρα".
Έτσι Μάκη μου; Κατά τ' άλλα, "Μη μου το Σύστημα τάραττε"!
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.