Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

bloggersenomenoi@gmail.com : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...


Στο άρθρο μας και στις επισημάνσεις που κάναμε στείλαμε mail στον κύριο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ..
Μια απορία κύριε ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΚΟΜΑ....

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ BLOGGERS ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? ΕΔΩ? ZOOM ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ

http://www.tvxs.gr/p17
ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ CD ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ
KAI EMEIΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ CD ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ
http://www.tvxs.gr/e-shop
ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όπως μεγαλύτερες ποσότητες, παράδοση στο εξωτερικό κ.ά., επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο email sales@tvxs.gr.


ΑΠΟ ΤΟ SYNC ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 70ΔΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ

Προς άρση κάθε παρεξήγησης:
Κατά βάση δεν διαφωνούμε ούτε αμφισβητούμε ότι έκανε την επιλογή των μπλόγκερς που θα μιλούσαν με τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου και σημερινό Πρωθυπουργό, το tvxs.
Όμως θεωρούμε ότι παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου σε συνέντευξη προς επαγγελματίες κυρίως, bloggers που για μας δεν είναι οι πραγματικοί bloggers και δεν κινούνται ανιδιοτελώς και με σκοπό μόνο την ελεύθερη έκφρασή τους, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκουν και την επαγγελματική τους προβολή και καταξίωση.

Δεν είναι κακό οι επαγγελματίες και τεχνοκράτες να είναι μπλόγκερς, όμως δεν θέλουμε να μας εκπροσωπούν αυτοί, ή τουλάχιστον μόνον αυτοί!!
Είμαστε και εμείς εδώ, οι "καθαρόαιμοι" μπλόγκερς... !
Και ανήκουμε στην ίδια μπλογκόσφαιρα!

Και δεν είδαμε κάποιον σαν και εμάς εκεί πέρα, και μη μου πείτε ότι δεν έχουμε επώνυμους και σπουδαίους μπλόγκερς στη μπλογκόσφαιρά μας που θα μπορούσαν κάλλιστα να κληθούν και να λάβουν μέρος, για να μη περιοριστεί αυτή η τόση σημαντική "κίνηση" του μελλοντικού τότε και σημερινού, ήδη, πρωθυπουργού, για το διαδίκτυο, σε μια παρεϊτσα κολλητών και γιατί όχι αρεστών του tvxs!!
Το tvxs κάνει τη δουλειά του, ο πρωθυπουργός όμως πρέπει να προσέχει από ποιους προσκαλείται και τουλάχιστον να βάζει το σωστό τίτλο στη συνέντευξη που θα δίνει, για να μη μένει η εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με μπλόγκερς γενικά και ανεξαίρετα, αλλά με συγκεκριμένους που το συγκεκριμένο "διαδικτυακό κανάλι", του επέλεξε.
Θα προτιμούσαμε για τίτλο "Συνέντευξη του Παπανδρέου σε μπλόγκερς προσκεκλημένους του tvxs".
Τότε σαφώς και δεν θα είχαμε λόγο να παραπονεθούμε.

Απλά αισθανθήκαμε ότι έγινε κάτι για μας και επ΄ ονόματί μας, χωρίς εμάς, όμως, που ούτε καν ενημερωθήκαμε με μία ευρύτερη ανακοίνωση για να δηλώσουμε αν θελαμε συμμετοχή ή να υποβάλλουμε τις τυχόν ερωτήσεις μας!!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ... enomenoiblogers
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.