Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πατριάρχης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην Ιερουσαλήμ έσπασε το δολοφονικό εμπάργκο που έχουν επιβάλει Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση…

…και ΗΠΑ στη Γάζα.

Ο Λατίνος Πατριάρχης την ημέρα των Χριστουγέννων λειτούργησε μέσα στο μεγαλύτερο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του πλανήτη, των 1,5 εκατομμυρίων Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Κατήγγειλε το απάνθρωπο εμπάργκο 3 συνεχόμενων χρόνων. Δώρισε ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο (δείτε το βίντεο) στους περήφανους και απροσκύνητους Παλαιστινίους της Γάζας και συναντήθηκε με τον Μουφτή των Μουσουλμάνων, σε μια εγκάρδια και αδελφική συνάντηση.
Εκεί πήγαν και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, τη γέννηση του Θείου βρέφους.
Άραγε τι θα πουν και θα δείξουν τα ΜΜΕ των λεγόμενων χριστιανικών ευρωπαϊκών κρατών;
«Πολιτισμένοι» πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάλληλοι του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος και των ΗΠΑ, εσείς δεν λέτε ότι είστε Χριστιανοί;
Μήπως είστε τα πιόνια των ναζί του 21ου αιώνα;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.