Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ενω το ΠΑΣΟΚ σφίγγει το ζωνάρι στον κόσμο οι Βουλευτές για άλλη μια φορά προκαλουν!

Πρώτος και καλύτερος ο οποίος απλά θέλει να μας τρελάνει ο Σίμος Κεδίκογλου!!!!

Ο Σίμος λοιπόν προειδοποιεί ότι αν υπάρξει μείωση αποδοχών των βουλευτών τότε «δεν τα βγάζω πέρα» και ετοιμάζεται, όπως είπε, «να κλείσω το γραφείο μου στην περιφέρεια και να δέχομαι τους πολιτικούς μου φίλους στη Βουλή».

Τα σχόλια δικά σας.....(halkida.tv)

Σχόλιο: Έχουμε κατα καιρούς γράψει και ξαναγράψει για αυτόν τον ανεκδιήγητο βουλευτή, περισσότερο για να τον προφυλάξουμε από την αφέλειά του παρά για αυτά τα "χαριτωμένα" που λέει για να τα λέει...

Γιος πασόκου βουλευτή, υπηρέτησε στα παρίσια (της Γαλλίας) και πάντα με τις γνωριμίες του γνωστού πατέρα βουλευτή έγινε και βουλευτής!!! (23,Rue Galilee, - 17,Rue Auguste Vacquerie)

Σχετικά και εδώ

Ποτέ δεν διέψευσε ότι οι σπουδές του στο Παρίσι (1987 /1988) είχαν για πρώτη φορά τη πιο ρουσφετολογική εξυπηρέτηση ενός φοιτητή στο "Ινστιτούτο Ανατολικών Γλωσσών"... άραγε για πια γλώσσα μιλάμε; (βιογραφικό του ιδίου).

Η καθημερινή σχετικά με τις : "Κυβερνήσεις πέφτουν, τα τζάκια μένουν"

Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι συνταγματικά σεβαστή, όπως σεβαστή είναι και η δική μας καλόπιστη κριτική: Αγαπητέ βουλευτή εάν πράγματι δεν σου επαρκούν τα 7000+ τότε παραχωρησε την έδρα σου στον επόμενο επιλαχόντα του κόμματός σου...που ξέρεις αυτού μπορεί και να του επαρκούν...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.