Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Η μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις, στέλνει ΜΗΝΥΜΑ!

Ο λαός, η Αριστερά, ο αριστερός λαός που εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ είναι ένα καζάνι που βράζει...Είμαστε εδώ, στους δρόμους, έτοιμοι για ΑΓΩΝΑ!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Μπορεί τα κανάλια να "έχασαν" την ευκαιρία των... απευθείας μεταδόσεων από τη μεγαλειώδη διαδήλωση της 6ης Δεκεμβρίου 2009, μπορεί στα δελτία ειδήσεών τους να επικέντρωσαν μόνο στα επεισόδια και όχι στην πορεία αυτή καθαυτή, αλλά το μήνυμα του διαμαρτυρόμενου λαού δεν "πνίγεται":
Είμαστε εδώ, στους δρόμους, έτοιμοι για ΑΓΩΝΑ!


Αποδέκτης της απόφασης του λαού, να βρίσκεται μαζικά στους δρόμους, δεν πρέπει να είναι μόνο η κυβέρνηση, η οποία εκλέχθηκε με την υπόσχεση να εκφράσει τη θέληση των πολιτών, αλλά κυρίως η Ολιγαρχία, που προσπαθεί προκλητικά, με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους, να μη χάσει τίποτα από τα κεκτημένα της.

Η λαϊκή αγανάκτηση όμως και το τέλος της υπομονής είναι εδώ! Και όποιος δεν το βλέπει, δεν ξέρει τι του γίνεται. Αρκούν οι δηλώσεις των διαδηλωτών στα ξένα ΜΜΕ: "...δεν έχουμε άλλα λεφτά, μας τα πήραν όλα!". Ενώ δηλαδή, τα εγχώρια ΜΜΕ ασχολούνταν μόνο με τα επεισόδια και τις "ικανότητες" του Χρυσοχοϊδη, οι... κουτόφραγκοι έπιασαν το νόημα της συμμετοχής, που δεν είναι άλλο από την οικονομική κρίση!

Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς τι έχει να γίνει εάν μια επόμενη διαδήλωση, ανάλογη σε μέγεθος και παλμό, δεν είναι ειρηνική (εκτός των "αντιεξουσιαστών"); Εάν όλοι αυτοί, που θα βρίσκονται στους δρόμους οδηγημένοι από την ανεργία και τα χρέη στις τράπεζες, αποφασίσουν να εξεγερθούν;

Τότε, οι δυνάμεις καταστολής του κράτους δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους (γνωστούς άγνωστους) "κουκουλοφόρους", αλλά τον ίδιο το λαό! Και εκεί, ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ, όλος ο παλαιοκομματικός κόσμος θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, η ολιγαρχία και τα τσιράκια της θα τρέχουν στα αεροδρόμια με τα "ανοιχτά" τους εισιτήρια, οι γιάπηδες θα καίνε τα μεταπτυχιακά τους...

Η κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει να δίνει λύσεις ΤΩΡΑ! Λύσεις που να αφορούν την πραγματική οικονομία και όχι μόνο τους "δείκτες"!

Ο λαός, η Αριστερά, ο αριστερός λαός που εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ είναι ένα καζάνι που βράζει...
Όποιος ζει μέσα στην κοινωνία το ξέρει...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.