Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Διεθνές ρεζιλίκι με τις ευχές και τα συγχαρητήρια του ΛΑΟΣ και της δεξιάς!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! (σίβυλλα)

Το «Εξπρές του μεσονυκτίου» για 5 ιταλούς πολίτες, χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Αυτή την ώρα (11:15) προσάγονται στον εισαγγελέα με τη συμπαράσταση νομικών και του Ιταλού Προξένου στην Αθήνα, για ν’ αντιμετωπίσουν την καταστολή της Ελλάδας του 2009!
Σκηνές από την γνωστή ταινία που περιγράφει την κατάσταση στην Τουρκία της χούντας θυμίζει η συμπεριφορά της Ελλάδας σήμερα. Κι όλα αυτά από τα αντιδημοκρατικά μέτρα καταστολής του κράτους και του παρακράτους, παρά την εκλογή στην πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου, γνωστού για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και σκέψεις.
Τι συμβαίνει;
Δίνει κάπου «εξετάσεις» η πατρίδα μας;
Αυτή την ώρα προσάγονται στον εισαγγελέα 5 Ιταλοί πολίτες με γελοίες και κατασκευασμένες κατηγορίες (δεν είχαν τόπο παραμονής, δηλαδή ξενοδοχείο, αφού έφθασαν την ίδια μέρα και φυσικά δεν έχουμε χούντα στην Ελλάδα. Μήπως έχουμε; Για αντίσταση κατά της Αρχής…). Μαζί τους, συμπαραστάτης τους η κυβέρνηση Berlusconi με τον Πρόξενο της Αθήνας (το είδαμε κι αυτό! Ο Berlusconi υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων)!
Βία και προληπτική κρατική καταστολή! Άντε τώρα να ελπίζουμε στην υλοποίηση αντιδημοκρατικών θεσμών που ψήφισε η δεξιά…

Το κράτος και παρακράτος έχει αναλάβει να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Γιώργο Παπανδρέου;

Τι πραγματικά συμβαίνει στο νέο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ;

Γιώργο Παπανδρέου, μήπως πρέπει να σταματήσει αυτός ο εξευτελισμός της χώρας μας;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.