Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Χαιρετισμός του Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Πανταζή Κώστα στην συνάντηση συμβουλίων των Δικτύων Νεολαίας Περιφερειών ΣΑΕ

PANDAZIS1Είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία μου στην πρώτη συνάντηση των συντονιστικών συμβουλίων νεολαίας των περιφερειών του ΣΑΕ.

PANDAZIS1











Το ΣΑΕ στα 14 χρόνια ζωής και λειτουργίας του ενώνει τους Έλληνες από άκρη σε άκρη της γης, στηρίζει την καθημερινότητα τους, συμμερίζεται τις αγωνίες τους, δυναμώνει τη φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πολύ δε περισσότερο που η συγκρότηση των δομών νεολαίας αποτελεί μια φιλόδοξη συνέχεια και προσπάθεια Διότι η διατήρηση του Πολιτισμού, των παραδόσεων, των ηθών, της γλώσσας και της ιστορικής γνώσης, των στοιχείων δηλαδή που συνθέτουν την εθνική μας ταυτότητα προϋποθέτουν όχι μόνο την πρόσβαση και απήχηση στην απανταχού ελληνική νεολαία αλλά και την αφύπνιση και την ενεργοποίηση της.

Και η ενεργοποίηση της νεολαίας του αποδήμου ελληνισμού είναι μια μεγάλη πρόκληση εθνικής σημασίας, ζωντανεύει τις ελληνικές κοινότητες και αποτελεί γέφυρα με το εθνικό κέντρο. Η νεολαία ΠΑΣΟΚ είναι και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα στους τομείς της παιδείας και του πολιτισμού.

Οπως και ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, ευαισθητοποιημένος στα ζητήματα αυτά, υπήρξε άλλωστε από τους πιο δυναμικούς υποστηρικτές του οράματος του ΣΑΕ, θα δρομολογήσει με τη νεα κυβέρνηση την υλοποίηση ώριμων αιτημάτων του ελληνισμού της διασποράς.

Καλή επιτυχία στις εργασίες σας Καλή παραμονή στην πατρίδα Να είστε όλοι καλά

europolitis

=======================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.