Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Το νέο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης


  • Είναι μία ακόμη προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης που υλοποιείται σήμερα, περιγράφοντας ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της χώρας.
  • Δίνει έμφαση όχι μόνο στην αναγκαία για την οικονομία δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά και σε μία συνολική πολιτική νοικοκυρέματος του κράτους που θα στηρίζει και θα στηρίζεται σε βαθιές τομές και ριζικές ανατροπές στο κράτος και στην οικονομία.
  • Κόντρα στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και στο τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας που πλήττει σήμερα τη χώρα μας, αποδεικνύει ότι έχουμε και τη βούληση και το πρόγραμμα για να προχωρήσουμε μπροστά.
  • Δείχνει ότι η κυβέρνηση θέλει και η Ελλάδα μπορεί και θα μπει σε μια νέα πορεία ανάπτυξης με υγιή και αξιόπιστα δημόσια οικονομικά, με καθαρούς λογαριασμούς
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.