Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ο "βίος και η πολιτεία" του "Εφιάλτη" είναι παγκοίνως και γνωστή και έχει κριθεί.

Σύμμαχος της κυβέρνησης ο Μητσοτάκης για σκληρά μέτρα..Μίλησε για όλα.. Για τα λάθη του Καραμανλή.. για την αναγκαιότητα μέτρων... για την ανοχή στην κυβέρνηση.. για ανοχή στο νέο πρόεδρο της ΝΔ...(kraxtis-gr)
Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο της συνέντευξης στον Νίκο Χατζηινικολάου!!


Σχόλια: Η επανεμφάνιση του "Εφιάλτη" της δημοκρατίας μας έχει πολλές ερμηνείες.
Ας πάρουμε αυτή τη φορά την καλοπροαίρετη και ας αφήσουμε πίσω το γνωστό πολιτικό του παρελθόν και ας συμφωνήσουμε σε πολλά από τα παραπάνω.

Βέβαια η "στήριξη" που προσπαθεί να κάνει τώρα στη κυβέρνηση Παπανδρέου σίγουρα θα είχε άλλη διατύπωση εάν αρχηγός στη ΝΔ ήταν η κόρη του Ντόρα, ίσως θεμιτό για έναν πατέρα, εγκληματικό και ιδιοτελές για έναν πολιτικό. (Αλλά γιατί να μας παραξενέψει; ,,, μιλάμε για τον γνωστό "Εφιάλτη!!!).

Ο δημοσιογράφος μπορεί να προσπάθησε να κάνει την "υψηλή τηλεθέαση" αλλά ΔΕΝ μπόρεσε να στριμώξει τον αμετροεπή πολιτικό στα σημεία που ο απλός πολίτης θα ήθελε για όλους τους πολιτικούς που έχουν ευθύνη για την κατάντια αυτής της χώρας.

Η κρατικοδίαιτη οικογένεια του "Εφιάλτη" πόσο στοιχίζει στο ελληνικό δημόσιο;

Με τι θράσος μπορεί να βγαίνει έναν τέτοιος πολιτικός που έβαλε σε εκπτώσεις το γνωστό "πωλείται η δημόσια περιουσία";

Ο "βίος και η πολιτεία" του "Εφιάλτη" είναι παγκοίνως και γνωστή και έχει κριθεί.

Η αναβίωση όμως τέτοιων φωνών και η εν συνεχεία διαπόμπευση του από τον αλητήριο σκιτσογράφο της δημοσιογραφίας είναι από τα ζητούμενα στην σοβαρότητα του σταθμού. Ο καλός, πράγματι, δημοσιογράφος Ν.Χατζηνικολάου πρέπει να επανεξετάσει τη θέση του, τόσο απέναντι στους καλεσμένους του όσο και στην γένει εικόνα του καναλιού.

Νάσος.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.