Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Kαι Έλληνες κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας τους

Όταν καταδικάζουμε τους διεθνείς κερδοσκόπους που με τα παιχνίδια τους ανεβάζουν τα επιτόκια δανεισμού τις χώρας μας, δεν θα πρέπει να εξαιρούμε και τους Έλληνες κερδοσκόπους, είπε σήμερα στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο καθηγητής και πρώην Τραπεζίτης Παναγιώτης Κορλίρας.

«Δυστυχώς μεταξύ των κερδοσκόπων είναι και Έλληνες» είπε ο καθηγητής.
Τα ομόλογα με τα υψηλά επιτόκια τα αγοράζουν Έλληνες και θησαυρίζουν σε βάρος της χώρας μας.

Με τον τρόπο αυτό τα διάφορα λαμόγια, συμπατριώτες μας, αφού κατάκλεψαν τον δημόσιο πλούτο, δανείζουν τη χώρα μας νομιμοποιώντας τα κλεμμένα κερδίζοντας και από πάνω τεράστια ποσά από τα υψηλά επιτόκια για την εκτόξευση των οποίων  έχουν συμβάλλει και εκείνοι σε συνεργασία με τα διεθνή κερδοσκοπικά κέντρα.

Έστω και με τα κλεμμένα, αν είχαν έστω και το ελάχιστο ίχνος αγάπης για τον τόπο τους, θα μπορούσαν επανορθώσουν ως ένα βαθμό, και τη δική τους ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας. Σύμφωνα με στοιχεία διεθνών οργανισμών, μόνο στις Ελβετικές Τράπεζες και το Λιχτενστάιν, οι καταθέσεις των Ελλήνων υπερβαίνουν το συνολικό δημόσιο χρέος της χώρας.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.