Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Και ο επίτιμος στήριξε Siemens;

Με δήλωση που δημοσιεύεται στην Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (ο γνωστός) χαρακτηρίζει τον Κώστα Μητσοτάκη ως «πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας» (δεν το πιστεύω, ο Μητσοτάκης τέτοιο πράγμα;).

Ο Γ. Κεφαλογιάννης είχε παραιτηθεί από την κυβέρνηση Ζολώτα (πάμε λίγο πίσω αλλά τι να κάνεις) όταν είχε αποφασιστεί από τους αρχηγούς να δοθεί άνευ διαγωνισμού η ανάθεση ενός εκατομμυρίου ψηφιακών παροχών στην Siemens και την Intracom.
Κατά τον πρώην υπουργό ο επίτιμος ήταν ο πρωταγωνιστής και ο κύριος υπεύθυνος και αν ήθελε θα εμπόδιζε την συμφωνία. Οι τιμές των ψηφιακών παροχών ήταν, είπε ο Κεφαλογιάννης. κραυγαλέα προκλητικές και παραιτήθηκε γιατί θεωρούσε ότι η απόφαση αυτή έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον.

Ο επίτιμος από την άλλη έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα μιλήσει για εκείνη την εποχή θεωρώντας ότι έχει ράμματα για την γούνα του Σαμαρά (η μεγάλη του αγάπη).

Όπως είπε ο Μητσοτάκης «Το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι οι κομπιούτερ του Κυριάκου που τους πλήρωσε, ούτε το τηλεφωνικό κέντρο της Ντόρας των 8.000 ευρώ που επίσης πλήρωσε».

Το πανηγύρι μόλις άρχισε...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.