Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Φτωχός με δάνειο: 700 τ.μ. σε 1 στρέμμα και 4 επίπεδα είναι σαν σπίτι-χοληδόχο κύστη

 Το σπίτι-χοληδόχος κύστη του Χατζηνικολάου



Όπως και να το δεις, αυτό είναι ένα άσχημο σπίτι. Για 700τ.μ. σε 1 στρέμμα και 4 επίπεδα είναι σαν σπίτι-χοληδόχο κύστη. Σύμφωνα με εφημερίδες κόστισε κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ αλλά με δάνειο όπως λέει ο ίδιος.

1. Το βεστιάριο, λέει, είναι στο ισόγειο, ενώ το master bedroom στον 2ο όροφο. Αυτό κατά τη γνώμη του σπιτόσκυλου είναι ηλίθιο. Γιατί αμα ξυπνάει η κυρία με την τσίμπλα στο μάτι, δεν πρέπει να κατέβει δυο ορόφους για να ντυθεί.

2. 4 επίπεδα; Το σπιτόσκυλο στις διακοπές του βρέθηκε για πρώτη φορά σε μίνι-μεζονέτα, με το υπνοδωμάτιο απάνω και το σαλονάκι αποκάτω, και το ‘πιασε η ψυχή του. Το πάνω-κάτω είναι εξουθενωτικό, και φορτώνεσαι και με ένα σωρό κρίσιμα διλήμματα του στύλ «Τα πήρα όλα;

Να κατέβω; Ή μήπως ξέχασα τίποτα και  πρέπει να ξανανεβαίνω; Τα γυαλιά μου; Το κινητό;».

 ο σπιτόσκυλο δεν μπορεί να διανοηθεί τι κουράγιο πρέπει να έχουν αυτοί οι άνθρωποι να ανεβοκατεβαίνουν όλη μέρα σκάλες.

Και του φαίνεται αδιανόητα αστεία η ιδέα να περιμένεις το ασανσέρ για να πας να κάνεις τα κακά σου.

3. Γιατί ντε και καλά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή; Ο δημοσιογράφος έχει και παιδάκια, από ότι ξέρει το σπιτόσκυλο, κι αυτό που θέλουν τα παιδάκια είναι άπλα να γυρνοβολάνε, όχι σκάλες και θέα... (σίβυλλα)



========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.