Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τα παιδιά ζωγράφισαν για τον Μάριο και όλοι μαζί τον πήραμε τηλέφωνο

Τόσο απλά, τόσο ειρηνικά, τόσο δυνατά! Όμως, απέναντι στο ίδιο αμείλικτο “κράτος”, με τους ίδιους υπουργούς, ίδιους δικαστές, ίδιους κατασταλτικούς μηχανισμούς (σίβυλλα)
Σήμερα το πρωί [11πμ, 21.3.2010], πρώτη μέρα της Άνοιξης, οι γονείς των παιδιών που έχουν τον Μάριο Ζ. δάσκαλο στο ΟΑΚΑ και όλοι οι φίλοι του και συγγενείς, ήμασταν εκεί…μπροστά στις φυλακές Κορυδαλλού να συμπαρασταθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ στον Φίλο, στον Δάσκαλο Μάριο Ζέρβα!
Τα παιδιά ζωγράφισαν για τον Μάριο και όλοι μαζί τον πήραμε τηλέφωνο.
Τόσο απλά, τόσο ειρηνικά, τόσο δυνατά!
Συμπαράσταση στον Μάριο Ζ. από φίλους και γονείς παιδιών που έχουν τον Μάριο δάσκαλο στην πισίνα του ΟΑΚΑ
...τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον Μάριο
...όλοι μαζί με μία φωνή!
...ένας μαθητής του Μάριου του μιλά στο τηλέφωνο…
σε πρώτο πλάνο…τα όργανα της τάξης, σε δεύτερο πλάνο η μάζωξή μας και σε τρίτο πλάνο …το σημειολογικό όνομα…του Γυμναστηρίου…Θεόδωρος Πούτος…
όλα αυτά στο κράτος του Πούτ(σ)ου…

* Άσχετο
Δεν υπάρχουν υπουργοί, δικαστές, με τσίπα;
Κι αυτή η "νέα εξουσία" δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την προηγούμενη...
Ας λάβουν υπόψη τους κάτι που αγνοούν οι "επικοινωνιολόγοι" τους, αλλά που αποτελεί βίωμα της προοδευτικής παράταξης: όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον μας!
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.