Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η Αθλιότητα του Αδέσμευτου Τύπου και η Ηθική του Παλαιστινιακού λαού

 O βουλευτής κι όχι βολευτής Τάσος Κουράκης, για μια ακόμη φορά δικαιώνει την ανυποταγή στα μεγάλα συμφέροντα και τη συνέπεια στο δίκιο! (σίβυλλα)

Με 6 μήνες καθυστέρηση κυκλοφόρησε προχτές και στην Ελλάδα, όχι μόνο κατακλύζοντας τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εμφανιζόμενη στον Αδέσμευτο Τύπο  η «είδηση» του ομαδικού γάμου κοριτσιών ηλικίας 6-12 ετών με ενήλικες Παλαιστίνιους στην Λωρίδα της Γάζας, υπό της ευλογίες των «παιδόφιλων» ηγετών της Χαμάς. 
 
Έντεχνα σχεδιασμένη η «είδηση», χρησιμοποιεί φωτογραφία που απεικονίζει τους ενήλικους να κρατούν από το χέρι τα μικρά κοριτσάκια- παρανυφάκια, και κατασκευάζει ένα εμετικό δημοσίευμα με προφανή άμεσο στόχο την δαιμονοποίηση συνολικά των Παλαιστινίων, της Χαμάς δε ειδικότερα.
 
Ο Τάσος Κουράκης σχολιάζοντας το δημοσίευμα δήλωσε τα εξής:
 «Αφού δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια οι σιωνιστές να υποτάξουν με τα όπλα και τον οικονομικό και φυσικό αποκλεισμό τον παλαιστινιακό λαό, προσπαθούν τώρα με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία να πλήξουν την Ηθική αυτού του λαού. Το άθλιο και νοσηρό δημοσίευμα του Αδέσμευτου Τύπου για τον δήθεν ομαδικό γάμο μικρών κοριτσιών στη λωρίδα της Γάζας επιστρέφει ως απόβλητο στους συντάκτες του και όσους βοήθησαν στην προώθηση του...
Είχα την τύχη να συμμετέχω στην πρώτη αποστολή των 44 ακτιβιστών που με δύο ψαροκάικα τον Αύγουστο του 2008 έσπασε τον αποκλεισμό της λωρίδας της Γάζας. Τότε γνώρισα από κοντά τον υπέροχο αυτό λαό και τις κοινωνικές υπηρεσίες που με τα πενιχρά μέσα προσφέρονται στους πολίτες. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε κατά την επίσκεψή μας στο ισλαμικό πανεπιστήμιο (το οποίο σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε από την ισραηλινή επίθεση τον Ιανουάριο 2009) το ότι οι γυναίκες (ναι, αυτές με την μαντίλα) φοιτούν σε υψηλότερη αναλογία απ’ ότι οι άνδρες. 
 
Μπήκαμε στα σπίτια τους και μιλήσαμε μαζί τους. Επισκεφτήκαμε τον τόπο που καταπλακώθηκε η αμερικανίδα Ρέιτσελ Κόρι από την ισραηλινή μπουλντόζα, προσπαθώντας να εμποδίσει την κατεδάφιση των σπιτιών των παλαιστινίων. Είδαμε μια εικόνα ενός αξιοπρεπούς και πολιτισμένου λαού σε απόλυτη αντίθεση με την εικόνα που προσπαθούν να κατασκευάσουν η κυβέρνηση του Ισραήλ και οι μυστικές του υπηρεσίες.

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη «είδηση», που κυκλοφόρησε λίγο μετά το σφαγιασμό των κατοίκων της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, δεν έχει παρά ένα μόνο σκοπό: να συκοφαντήσει τους Παλαιστίνιους ως βαρβάρους και κατʼ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει εμμέσως τα διαπραττόμενα σε βάρος τους εγκλήματα.
Και κάτι ακόμα.
 
Η ανασκευή και η «αποκατάσταση» της αλήθειας από την δημοσιογράφο κ. Τάνια Μυλωνά του Ε.Τ στις 13/3/10 είναι εξίσου άθλια, αναμασώντας τις ίδιες πληροφορίες με το αρχικό κείμενο. Αυτό που έκανε βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με ό,τι επιδιώκουν οι σιωνιστές, οι οποίοι πασχίζουν με κάθε τρόπο να εξορίσουν τον παλαιστινιακό λαό από την πατρίδα του. Ας το συλλογιστεί έστω και τώρα.»
 
* Η δημοσιοκάφρος Τάνια Μυλωνά προστατεύεται και από την ΕΣΗΕΑ;
Ποια "δεοντολογία" επιτρέπει ασυλία και προστασία σε λαμόγια της δημοσιοκαφρίλας;
- Η δημοσιοκάφρος Τάνια Μυλωνά νομίζει ότι πρέπει να "ξεχαστεί" η κατευθυνόμενη γραφίδα της; Η ΕΣΗΕΑ, η εφημερίδα της γιατί σιωπούν;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.