Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

"Υποβολή Υποψηφιότητας Κώστα Χατζή για τη θέση του Προέδρου της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας"

 Δείτε το Δελτίο Τύπου σε .pdf εδώ >>
Συμμαχήτριες και συμμαχητές,
φίλες και φίλοι από όλην την Ελλάδα

Ο προσυνεδριακός διάλογος και το Έκτακτο Συνέδριο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μας έδωσε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε από κοινού το πλαίσιο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του μέλλοντος.
Οι ιδέες, το όραμα και οι ελπίδες που διακρίνουν όλους εμάς, τους νέους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούν και θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί μία νεολαία: 

  • με δομημένο και ξεκάθαρο Πολιτικό Λόγο,

  • Ανοιχτή σε όλους τους νέους χωρίς εξαιρέσεις,

  • Παρεμβατική σε κοινωνικά ζητήματα όπως η ανεργία και η κατάρτιση των νέων,

  • Δυναμική σε θέματα τοπικού χαρακτήρα,

  • Σύγχρονη στις νέες τεχνολογίες.
 Μία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. των νέων … για όλους τους νέους...
 Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας, για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Στον αγώνα αυτό δε θα διστάσουμε να αλλάξουμε ότι μας θίγει, να συγκρουστούμε με κακώς κείμενα και με νοοτροπίες του παρελθόντος, χωρίς να μηδενίσουμε και να ακυρώσουμε τα στοιχεία εκείνα που μας έφεραν στην πρωτοπορία. Στον αγώνα αυτό θα βαδίσουμε μαζί, με αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά: 
  • Το ήθος
  • Την ιδεολογία
  • Τη μαχητικότητα
Με την παρούσα επιστολή καταθέτω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Τα ονόματα των νέων που υπογράφουν την υποψηφιότητα μου και είναι σύνεδροι του έκτακτου Συνεδρίου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Τα ονόματα των συνέδρων που επισυνάπτονται είναι ενδεικτικά και αντικατοπτρίζουν όλο το εύρος, και γεωγραφικά και διοικητικά, της Οργάνωσής μας. Με τιμά ακόμα η υποστήριξη των στελεχών, τα ονόματα των οποίων μπορεί να μην βρίσκονται στην παρούσα επιστολή, αλλά βρίσκονται συνεχώς δίπλα μου. Κυρίως όμως με τιμά η γνήσια, αυθεντική και πηγαία υποστήριξη των χιλιάδων απλών νέων, μελών της νεολαίας και μελλοντικών στελεχών τής.

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα ακόμα να χαιρετίσω την κατάθεση της υποψηφιότητας του Β. Αξιώτη και του Α. Παπαμιμίκου. Ο Βασίλης, ο Ανδρέας κι εγώ θα έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε ως Υποψήφιοι Πρόεδροι σε αυτήν την πρωτόγνωρη διαδικασία για την Οργάνωση και χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία, τη διαφάνεια και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, που διασφαλίζεται με την τοποθέτηση τουλάχιστον μίας κάλπης ανά δήμο. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μεγαλύτερο στοίχημα της νεολαίας είναι η συμμετοχή, όχι μόνο στις επικείμενες εκλογές, αλλά και στην επόμενη μέρα.
Η Οργάνωσή μας γυρίζει σελίδα και πρωτοπορεί ακόμη μία φορά με την ανάδειξη του Προέδρου τής από το σύνολο των μελών της. Η διαδικασία αυτή είναι κεκτημένο όλων μας και αποτελεί απόφαση του Προέδρου μάς, Αντώνη Σαμαρά.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή με γνώμονα το καλό της παράταξης γιατί πρώτα και πάνω από όλα χρειαζόμαστε ενότητα για μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα, που το ΠΑΣΟΚ με τη διακυβέρνηση του έχει προκαλέσει σε όλους τους νέους, αλλά και στη χώρα. 
Όλοι μαζί ανεβάζουμε την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ψηλά.

Με τιμή,
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.