Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Γερουλάνος: πολλές απεργίες "δεν βοηθούν τον τουρισμό"

Αρχικά ο υπουργός πολιτισμού έσπευσε να ενοχοποιήσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα λέγοντας ότι "όταν βλέπει ο κόσμος (σσ. οι τουρίστες) ότι μπορεί να μην πετάξει το αεροπλάνο τους ή μπορεί να μην βρούνε ταξί, η να βρούνε κλειστά τα μουσεία, αυτά δεν βοηθούν τον τουρισμό". 

Σπεύδει, όμως, να διευκρινίσει ότι "έχουμε κάποια στοιχεία, τα οποία μας δίνουν αισιοδοξία". Όσον αφορά το κόψιμο των κρατικών επιχορηγήσεων στις ποδοσφαιρικές ομάδες λόγω της βίας- μια κίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, καθώς οι τελευταίες είναι ανώνυμες εταιρείες, άρα επιχειρήσεις- ο κος Γερουλάνος απαντά ότι "ούτε από τη γ.γ. αθλητισμού, ούτε από τον ΟΠΑΠ θα χρηματοδοτείται η βία στα γήπεδα. 

Είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε την ΕΠΟ να πάρει μέτρα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα. Περιμένουμε πραγματικές αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα για να ξαναφήσουμε (γιατί να τα ξαναφήσουμε; Για να μπαίνουν στις τσέπες των μεγαλοεπιχειρηματιών;) αυτά τα χρήματα να κυλήσουν στο ποδόσφαιρο". 

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.