Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ας το ξεπεράσουμε και αυτό κ. Φ. Πετσάλνικε και να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε...


Ο κ. Φ. Πετσάλνικος ζήτησε από τον κ. Γ. Προβόπουλο να δημιουργήσει «Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους»
Εμείς θεωρούμε εδώ που φτασαμε , ότι «επόμενη κίνηση» για τον κ. Πετσάλνικο θα ήταν να μαζέψει τα κανάλια και να οργανώσει έναν «τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης» για το χρέος...."


Σχόλιο: Σεβόμαστε το θεσμό που εκπροσωπεί ο κ.Πετσάλνικος, αλλά ο ίδιος προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο... σε άλλες εποχές θα μιλάγαμε για έναν γραφικό τύπο που ξαφνικά έχασε το "μέτρον".

Θεωρεί, ότι ο θεσμός που πρέπει να υπηρετεί με σοβαρότητα ,όπως είχαμε συνηθίσει τον Νέστορα της Πολιτικής Απόστολο Κακλαμάνη (εάν και ο ίδιος δεν αποδέχεται το τίτλο), τον απενοχοποιηθεί από το να ξεπερνάει κάποια όρια ευπρέπειας και σεβασμού στον αδύναμο πολίτη που βλέπει να περιθωριοποιείται. (βλέπε σχετικά).

Αυτά που μας ισχυρίζεται τελευταία ξεπερνούν την καλόπιστη ανοχή μας στην υποβαθμιστική ευτέλεια που νομίζει ότι μπορεί να αξιολογεί την νοημοσύνη μας.

Οι παραπειστικές δικαιολογίες με τις οποίες προσπάθησε να μας  παραπλανήσει (έστω να μας πείσει) για τις πρόσφατες προσλήψεις (από κοινού με την ΝΔ) καθώς επίσης και για τους μισθούς (15ο και 16ο και άλλων επιδομάτων) των υπαλλήλων της βουλής τον αναδεικνύει σε "εργατοπατέρα" μιας ελίτ καλοπληρωμένων υπαλλήλων...

Όσο για τον: 
«Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους»... μας αρκεί ο σχολιασμός του Ελληνικού Καφενείου


Ο θεσμός αυτός πρέπει να υπηρετεί το όλον και όχι το επιλεκτικόν και το ιδιοτελές, ακόμη και εάν αυτοί οι υπάλληλοι θα είναι παραγωγικότεροι για την εύνοιά του σε έργο και διάθεση να τον  εγκωμιάζουν για την διατήρηση των εξωφρενικών προνομίων τους. 

Ας το ξεπεράσουμε και αυτό κ. Φ. Πετσάλνικε και να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε...

Νάσος


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.