Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο "σοσιαλισμός Ομπάμα" αντιγράφει το Ε.Σ.Υ. του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά!!! (Όταν εμείς...το έχουμε αποδομήσει...)

Η Αμερικανική Βουλή ενέκρινε ιστορικό νομοσχέδιο μεταρρυθμίσεων στο σύστημα υγείας των ΗΠΑ

Με 219 ψήφους υπέρ, έναντι 212, η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ιστορικό νομοσχέδιο μεταρρυθμίσεων του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ, με τους Δημοκρατικούς να προωθούν το κυριότερο θέμα της εσωτερικής πολιτικής του Προέδρου Ομπάμα.  Κανένας Ρεπουμπλικανός δεν υποστήριξε το νομοσχέδιο. 

Επίσης 34 Δημοκρατικοί τάχθηκαν στο πλευρό των Ρεπουμπλικανών και καταψήφισαν το μέτρο. Σε διάγγελμα του από το Λευκό Οίκο μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή, ο Πρόεδρος Ομπάμα ευχαρίστησε την ηγεσία του Κογκρέσου για την ιστορική αυτή ψηφοφορία, δηλώνοντας ότι σήμερα απαντήθηκαν οι προσευχές των ανασφάλιστων.  

Ο κ. Ομπάμα πρόσθεσε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο δεν πρόκειται να διαγράψει κάθε πρόβλημα που παρουσιάζει το σύστημα υγείας στις ΗΠΑ, αλλά αποτελεί ξεκάθαρο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.   Πρόκειται για δύσκολη πολιτική απόφαση προς όφελος του Αμερικανικού λαού, σημείωσε ο κ. Ομπάμα.

Υποστηρικτές του νομοσχεδίου δηλώνουν ότι πάνω από 30 εκατομμύρια ανασφάλιστοι αμερικανοί θα αποκτήσουν ασφάλιση.  Επικριτές λένε ότι οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα αυξήσουν το κόστος της ασφάλισης και τον κυβερνητικό παρεμβατισμό σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας.

Επίσης η Αμερικανική Βουλή ενέκρινε, στα πλαίσια της λεγόμενης διαδικασίας του συμβιβασμού, τροποποιήσεις του μέτρου που είχε εγκριθεί απ’ τη Γερουσία. (VOA.news)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.