Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η «Εθνική προδοσία» και η "πτώχευση" μιας πάμπλουτης χώρας....


«Το τρεις εξαμαρτείν….. μηδενός σοφού!» 
Λευτεριά εδώ και τώρα,
 στους υπερδανεισμένους νεο-σκλάβους στους τραπεζίτες.
Οι υπερδανεισμένοι νεο-σκλάβοι θα αποτρέψουν την νέα κατοχή της χώρας μας από το ΔΝΤ, γιατί όπως έλεγε και ο Μαρξ, «οι σκλάβοι δεν έχουν να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους»....
Καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση από την «προδοσία» των ανίκανων!!
 
Προσφυγή στο ΔΝΤ σημαίνει πτώση της συγκεκριμένης κυβέρνησης!
Είναι εθνική προδοσία η άποψη «δεν πρέπει να μας φοβίζει το ΔΝΤ», γιατί με την ίδια λογική δεν πρέπει να μας φοβίζει η «κατοχή μας» από την Τουρκία, η προδοσία της Κύπρου, η προδοσία του Οτσαλάν, ο αφανισμός μας κλπ..
Ο «υπεράνθρωπος» του Χίτλερ … ξανάρχεται!!
Ποιοι κερδοσκοπούν από την «δήθεν» κρίση; Το Λονδίνο γέμισε από εκατοντάδες Έλληνες που βγάζουν έξω τα χρήματα που «έκλεψαν» από την Ελλάδα και αγοράζουν ακίνητα και κανείς δεν ενδιαφέρεται, ούτε η κυβέρνηση, ούτε το ΣΔΟΕ, ούτε οι εισαγγελείς!!!
Εξακολουθεί να καθυστερεί πάντως η ψήφιση του νόμου για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.
Επείγει να ψηφιστεί αμέσως ο νόμος για τα «υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα»!
Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 28 δις από τους τραπεζίτες!
Ενώ οι τραπεζίτες εξακολουθούν να δανειστούν «χαμηλότοκα» το κράτος «δεν μπορεί», αλλά γιατί δεν δανείζεαι το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες;!
Οι ανθέλληνες προσπαθούν πρώτα ψυχολογικά και μετά οικονομικά να υποτάξουν τους Έλληνες πολίτες!
 
Το ερώτημα: Ο Εφιάλτης θα εμφανιστεί πάλι; Οι «Μήδοι» θα διαβούνε;
 
«Τιμή σ'αυτούς που φύλαξαν
 και φυλάττουν "Θερμοπύλες"
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες•
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία•
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε•
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε».
Καβάφης: Θερμοπύλες
 
«Αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
 ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
 
Ο Μακρυγιάννης έλεγε ότι «από εμάς τους Έλληνες‚ όλα τα θερία τρώγουν, αλλά στο τέλος μένει πάντα κάποια μαγιά». Μπορεί να μείνει ένα 0,2% πραγματικών Ελλήνων; Τότε θα συνεχιστεί η πρόταση του δημοκρατικού Ελληνικού πολιτισμού. Έστω κι αν όλοι αλλοτριωθούν, έστω κι αν όλοι υποκύψουν. Μια μαγιά να σωθεί. Υπάρχει ελπίδα!…»
 
 
Ο νέος «υπεράνθρωπος» του Χίτλερ εμφανίζεται, ως ο «Γερμανός, που εργάζεται, κοπιάζει» και οι «άλλοι», οι υπάνθρωποι (όπως λένε για τους Έλληνες, μόνο χορεύουν, γλεντοκοπούν και «τρώνε το μόχθο» του «νέου γερμανού - υπερανθρώπου»!)!!
Ο επικεφαλής της Eurostat χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η Goldman Sachs ενδεχομένως δεν ήταν η μόνη τράπεζα που χρησιμοποίησε περίπλοκες συμφωνίες ανταλλαγής νομισμάτων για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. να παραποιήσουν τα στοιχεία για τα ελλείμματά τους, σημειώνοντας ότι η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία και το Βέλγιο χρησιμοποίησαν αυτά τα εργαλεία (swaps) όταν οι κανονισμοί της Ε.Ε. το επέτρεπαν, ωστόσο τόνισε ότι αναθεώρησαν τους παλαιότερους προϋπολογισμούς για να λάβουν υπόψη αυτές τις συμφωνίες. Άρα και άλλοι κάνανε «κομπινούλες» και πρώτοι οι Γερμανοί!! Πιθανά η Ελλάδα δεν διόρθωσε τα μεγέθη για τα χρέη και το έλλειμμα, αλλά ακολούθησε τους «μεγάλους»!.
Οι πολίτες συζητούν: «Δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός, να καταθέσει μήνυση στο ευρωπαϊκό και διεθνές δικαστήριο για παράνομη επανένωση της Γερμανίας (παραπλάνησε τα δημοκρατικά κράτη, ότι δήθεν ξεπέρασε τον φασισμό) και αυταπόδεικτη μη απόρριψη των φασιστικών παγγερμανικών της αντιλήψεων, ώστε να διαμελιστεί πάλι στα 4 η Γερμανία του κρυπτο-νεοναζί «οικονομολόγου» και να παραπεμφθεί ο κρυπτο-ναζί «οικονομολόγος»  σε νέο ‘δικαστήριο Νυρεμβέργης», για «προπαρασκευαστικές ενέργειες ενός νέου Ράιχ»;
Η Ευρώπη οδηγείται σε «διαμελισμό καταστροφή του Ευρώ και μερική υποταγή» στον νέο παγγερμανισμό ή λέει τώρα ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στον νέο κρυπτο-φασισμό και ξαναθέτει τη Γερμανία «υπό κηδεμονία πολυεθνική σε 4 ή περισσότερες ζώνες», προς αποφυγή ενός νέου Ράιχ  και ενός τρίτου παγκόσμιου Πολέμου, που ξεκίνησε ήδη ως οικονομικός και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει και στρατιωτικός.
Καλούνται οι ΗΠΑ, η Γαλλία,  η Αγγλία, το Ισραήλ, η Κίνα, η Αυστραλία και οι άλλοι «σύμμαχοι» να σταματήσουν αμέσως την Γερμανία που οδεύει προς τον νέο-φασιστικό κατήφορο.
Καλείται το διεθνές δικαστήριο να εκδώσει ένταλμα «προανάκρισης και σύλληψης» του κρυπτο-ναζί «οικονομολόγου» κ. Γιόαχιμ Σταρμπάτι, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Tuebingen… Όπως αναφέρει η Rheinische Post, ο κ. Σταρμπάτι στο κρυπτο-φασιστικό του ντελίριο, θεωρεί το πακέτο ως επιδότηση, η οποία απαγορεύεται, καθώς, το επιτόκιο που προβλέπεται βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα των επιτοκίων της αγορές. Σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle, o Σταρμπάτι – πρώην πολέμιος του ευρώ – υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. Αλλά  ο κ. Σταρμπάτι πρέπει άμεσα να συλληφθεί από το διεθνές δικαστήριο και ευρωπαϊκό  δικαστήριο για «προπαρασκευαστικές πράξεις και προπαγάνδα ενός νέου πολέμου».
Επίσης ο Εισαγγελέας Αθηνών οφείλει να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον κ. Σταρμπάτι, για σκόπιμη διασπορά εντυπώσεων με  ανθελληνικό περιεχόμενο με προφανή σκοπό τη μείωση του γοήτρου της Ελλάδας, τη μείωση της πιστοληπτικής της ικανότητας,  την έκθεση σε κίνδυνο εκατομμυρίων Ελλήνων λόγω οικονομικο-κοινωνικών προβλημάτων που δημιούργησε ο κ.  Σταρμπάτι και για προσπάθεια υπονόμευσης του Ευρώ και τον διαμελισμό της Ευρώπης.
Ξέχασε ο «οικονομολόγος» να μας πει ότι η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 320 δις από πολεμικές αποζημιώσεις. Ξέχασε να μας πει τι απέγινε ο χρυσός που κλέψανε οι Ναζί από την Ελλάδα. Ξέχασε να μας πει πώς μπήκε η Ανατολική Γερμανία στο Ευρώ! Ξέχασε να μας πει ότι παρόμοιες «θεωρίες και απόψεις»,  στοίχησαν στην ανθρωπότητα 80 εκατομμύρια νεκρούς!
Είναι λυπηρή η σημερινή στάση ορισμένων Γερμανών απέναντι στους Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες συμπάθησαν την κάθε φτωχούλα «κυρα-Μερκελ», που πέρασε (σαλτα-πήδηξε) βράδυ το «τείχος του Βερολίνου». Στην πλειοψηφία τους οι ελληνες δεν είχαν αντι-γερμανικά αισθήματα, αλλά πιθανόν κάποιοι Γερμανοί έχουν ανθελληνικά αισθήματα, γιατί προφανώς, δεν ξέχασαν ότι χάσανε τους δύο παγκοσμίου πολέμους από την Εθνική αντίσταση των Ελλήνων!
 
Την ψυχολογική υποδούλωση των Ελλήνων συνέχισαν και άλλοι! Τη σκυτάλη δυσφήμησης της χώρας, απότι γράφεται, πήρε από τους Γερμανούς μετά χαράς μια αγγλική εταιρεία. Αυτή δεν χρησιμοποιεί την Αφροδίτη της Μήλου, που βρίσκεται άλλωστε σε γαλλικό έδαφος, αλλά τον Παρθενώνα. Η διαφήμιση της αγγλικής χρηματοοικονομικής εταιρείας IG INDEX παρουσιάζει το κορυφαίο μνημείο του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού ως σύμβολο καταστροφής της ευρωζώνης και σκέτο ερείπιο. Συνακόλουθα είναι και η  Ελλάδα καταστροφέας της ευρωζώνης, στην οποία οι Άγγλοι τι ρόλο παίζουν άραγε με τη λι(ύ)ρα τους; Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μνημείου που η εικόνα του χρησιμοποιείται για αρνητική διαφήμιση. Την κυκλοφόρησε η αγγλική χρηματοοικονομική εταιρεία IG INDEX, που στοιχηματίζει στα σπρεντ. Ιδρύθηκε το 1974 και ήταν η πρώτη που δραστηριοποιήθηκε διεθνώς σε χρηματιστηριακά παράγωγα και σπρεντ. Θυμίζουμε πως τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας παίζονται από τέτοιες εταιρείες. Η εν λόγω εταιρεία διάλεξε να δείξει έναν τεράστιο Παρθενώνα (κατεστραμμένο σε μεγάλο βαθμό και από τον συμπατριώτη τους τον ΄Ελγιν, που τον λεηλάτησε) για να πει: «Αν σκέφτεσαι \"μήπως το ευρώ οδεύει προς την καταστροφή;\" επικοινώνησε μαζί μας». («If you \'re thinking... \"is the euro heading for ruin?\" contact us»). Η διαφήμιση κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Τονίζουμε ότι  απαγορεύεται η χρήση της εικόνας ενός μνημείου χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη του, δηλαδή του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο περιέργως δεν κάνει τίποτα!
 
Έτσι, η Ελλάδα «οδηγείται σε χρεοκοπία», οι υπερδανεισμένοι αυτοκτονούν…
ενώ οι ολιγάρχες και τραπεζίτες ευημερούν (Εις υγείαν των πολιτών-κορόιδων)!!
 
Και ενώ η Ελλάδα διασύρεται  και χρεοκοπεί η ληστρική πλουτοκρατία που μας οδήγησε σε αυτό το «ναυάγιο» κάνει κρουαζιέρα με τα υπερπολυτελή της σκάφη για να δει «τα απόνερα από το ναυάγιο»!
Μπορούμε μόνοι μας! Άμεσα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα «υπερχρεωμένα φυσικά άτομα», δηλ. για το 80% των πολιτών, ή τουλάχιστον ας βγει μια υπουργική εγκύκλιος που να δίνει προσωρινή ρύθμιση.! Άμεσα να ψηφιστούν όλα τα έτοιμα νομοσχέδια υπό τη μορφή «πολυνομοσχεδίου». Τα 28 δις να τα πάρουν από τους τραπεζίτες και να δοθούν στους πολίτες, για αυτά χρεοκοπεί η χώρα, για να σώσουμε τους ληστρικούς τραπεζίτες γίναμε ρεζίλι διεθνώς!! Να κλείσουν τα πολυάριθμα υποκαταστήματα των κλεφτο-τραπεζών. Καταντήσαμε κάθε πολυκατοικία και τράπεζα! Να απολυθούν οι αναρίθμητοι  τραπεζικοί υπάλληλοι-εκβιαστές-μαυραγορίτες και να προσληφθούν νοσοκόμοι στα νοσοκομεία. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των εταιριών ενημέρωσης – κατάσχεσης οφειλετών, που οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία. Να κλείσει ο «Τειρεσίας» που εκβιάζει τον κοσμάκη και τον οδηγεί στην αυτοκτονία! Να ανοίξουν παραγωγικές επιχειρήσεις και εργοστάσια
 
Δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ!!! Η Ελλάδα δεν θα κάνει χρήση του μηχανισμού στήριξης, εκτός αν δεν μπορεί διαφορετικά!!!. Θα στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Η ΕΕ έτοιμη για στήριξη με «χαμηλότοκο δανεισμό», αλλά δεν θα χρειαστεί, ούτε το ζητούμε, ούτε το χρειαζόμαστε! Οι κερδοσκόποι θα πάρουν μεγάλο μάθημα από την Ελλάδα!! Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Ευρωπαίους Εταίρους.
 
Η Ελλάδα έζησε τα Άγια Πάθη, όπου την οδήγησαν οι ληστρικοί διεθνείς τραπεζίτες, οι έμποροι των λαών,  οι παγγερμανιστές, η έλλειψη ταχύτητας αντίδρασης, η αναξιοκρατία και η διαφθορά που επικρατεί ακόμα στη χώρα και οι Πόντιοι Πιλάτοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσπάθησαν πρώτα ψυχολογικά και μετά οικονομικά να υποτάξουν τους πολίτες! Όμως υπάρχει «ανάσταση» της Ελλάδας και έξοδος από την κρίση, για να πειστούν και οι σύγχρονοι «άπιστοι Θωμάδες», αν ακολουθήσουμε ταχύτατα,  δημοκρατικές προτάσεις εξόδου από την κρίση.
Άμεσα, πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό γιατί διοικούν ακόμα τα στελέχη της δεξιάς, τα οποία συνεχίζουν να πλουτίζουν, ενώ τα στελέχη του Πασοκ συνεχίζουν να πεινάνε!. Το κάθε στέλεχος Πασοκ πρέπει να αμειφτεί ανάλογα με την προσφορά, τις ικανότητες και το ήθος του. Το Πασοκ έχει ικανότερα στελέχη από τη δεξιά! Κάποιοι ματαίως, πιστεύουν ότι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη υπάρχουν, ως «σύγχρονοι σκλάβοι», μόνο για να ψηφίζουν και να αγωνίζονται και αυτοί μόνο να είναι ισόβιοι βουλευτές και υπουργοί! Αλλά βλέπουμε, παραδόξως, να αμείβονται μόνο πάλι τα δεξιά στελέχη!!
Παρατηρήθηκε επίσης ότι έως και ένα χρόνο πριν την πτώση της δεξιάς αυτοί που τώρα διαφεντεύουν στο όνομα του Πασοκ, όχι μόνο δεν είχαν καμία παρουσία, αλλά συνεργαζόντουσαν με τη δεξιά και εισέπρατταν, κατά την προσφιλή τους μέθοδο. Πιθανά  κάποιοι έτσι πιστεύουν, ματαίως, ότι θα αποκλείσουν τους νέους από το προσκήνιο. Το Πασοκ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα μετατροπής του σε ένα δεξιό κόμμα. Ας σταματήσει αυτή η αυτό-καταστροφή κα η αυτό-προδοσία!
 
Όμως από εδώ και πέρα θα είμαστε σώφρονες, γιατί η νίκη του κ. Παπανδρέου μπορεί να εξανεμιστεί, αν δεν σταματήσουμε τις σπατάλες και τη διαφθορά! Περάσαμε ως έθνος τους τελευταίους μήνες, τα «άγια πάθη και τη σταύρωση», γιατί μπήκαμε στο στόχαστρο των κερδοσκόπων και των παγγερμανιστών. Αν συνεχιστούν τα ίδια, τότε ο κάθε ανθέλληνας θα βρει δίκιο, στα λεγόμενά του.
Τα Άγια Πάθη του Ελληνισμού ξεκινούν από την πτώση του Βυζαντίου. Μετά την πρώτη επανάσταση του 1821 ο ελληνισμός ζει επί δυο αιώνες το μαρτύριο της σταύρωσης υπό την καλυμμένη δουλεία σους δυτικούς και σήμερα ζει, σήμερα, μετά βαΐων και κλάδων, την πραγματική ελληνική επανάσταση του 2010, δηλ. την ανάσταση του ελληνισμού από κάθε μορφή δουλείας.
Όμως υπάρχει δυσαρέσκεια στον κόσμο γιατί αργούν οι αλλαγές. Αυτή η  δυσαρέσκεια πρέπει να εξαλειφτεί με την "γρήγορη νομοθέτηση" δηλ. να συγκεντρώσουν όσα νομοσχέδια είναι έτοιμα και να πουν "Νομοσχέδιο Σωτηρίας Α και να βάλουν-κολήσουν όλα τα έτοιμα μικρά νομοσχέδια αποκάτω, και ας υπογράφουν όλοι οι υπουργοί. Μετά νομοσχέδιο σωτηρίας Β... με άλλα δέκα νομοσχέδια μέσα... κοκ. Έτσι σε ένα μήνα θα έχουν ψηφιστεί όλα!!
 
Θα πετύχουμε!  Χτίζουμε την Ελλάδα του αύριο! Η νίκη είναι δική σας! Η πραγματική ανάσταση του ελληνισμού ήρθε! Έλληνες κρατάτε ψηλά τη σημαία της Ελευθερίας και της Ανάστασης του Γένους! Θα βαδίσουμε με δικές μας δυνάμεις! Εθνικά και ατομική ελευθερία εδώ και τώρα! Μπορούμε!  Το μέλλον σας ανήκει! Μην κάμπτεστε ψυχολογικά! Θα νικήσουμε!
 
 
Η ελπίδα κατά της παρακμής: 50 προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση.
Προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση:
 
1.        Σήμερα η  Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη, δημοκρατική  και κυρίαρχη χώρα, δεν ζητάει από κανέναν τίποτα και ούτε παραχωρεί τίποτα! Καμιά υποχώρηση στον νέο παγγερμανισμό, ούτε σε οποιαδήποτε πρόκληση.
2.        Η Ευρωπαϊκή Ένωση ή αλληλοϋποστηρίζει τα μέλη της ή αυτοκαταργείται και την θέση της παίρνει μια παγγερμανική ένωση, όνειρο του Χίτλερ, στην οποία η Δημοκρατική Ελλάδα δεν έχει εξορισμού καμία θέση!! Ευτυχώς επέλεξε το πρώτο.
3.        Εσωτερική Ελληνική πατριωτική εθνική αναγέννηση. Συνειδητοποίηση του ιστορικού μας ρόλου, ως χώρας που γέννησε τη δημοκρατία και οφείλει να τη διαφυλάξει και σήμερα.
4.        Να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τραπεζών και πολιτών. Να αλλάξουν οι διοικητές με νέους που θα έχουν μια δημοκρατική αντίληψη περί του κοινωνικού  ρόλου των τραπεζών. Να επιμορφωθούν όλοι οι υπάλληλοι περί του νέου δημοκρατικού ρόλου των τραπεζών.
5.        Επείγει, εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα χαμηλότοκο  δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
6.        Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή αν υπάρχει δικαστική διαταγή). Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες! Ν σταματήσουν οι τράπεζες να ζητάνε πληρωμή καθυστερημένων δόσεων για να κάνουν «ρύθμιση» και ας κάνουν «ρύθμιση» με χρονική μετάθεση των καθυστερήσεων.
7.        Το νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων» και  «νοικοκυριών» δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο σε αυτούς που έχουν «χρεοκοπήσει». Δεν χρειάζεται να «ρευστοποιήσουν» όλοι οι υπερδανεισμένοι οποιοδήποτε περιουσιακό τους στοιχείο, μόνο και μόνο, για να μπουν στις διατάξεις του νομοσχεδίου.
8.        Να υπάρξει «ειδική ρύθμιση», σύμφωνα με την οποία, να προσμετρούνται να περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη, σαν να είχαν ρευστοποιηθεί, δηλ. ποια θα ήταν τα έσοδα από την ρευστοποίηση, ποιο το ύψος των δανείων, ποια τα μηνιαία και ετήσια έσοδα του πολίτη και να βρεθεί ένας «διακανονισμός» σεισάχθειας, υπέρ του κάθε πολίτη.
9.        Να προβλεφθούν κατηγορίες και βαθμίδες διακανονισμού με τις τράπεζες, ανάλογα με το ποσό συνολικού δανεισμού του πολίτη, σε όλες τις τράπεζες, και το ανάλογο ποσό μισθών που εισπράττει μηνιαίως και ανάλογα την περιουσιακή του κατάσταση (την οποία δεν πρέπει να ρευστοποιήσει στην πράξη), με ταυτόχρονη χρονική επιμήκυνση των καθυστερουμένων οφειλών
10.     Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά, αλλά και θα προσφέρει κάποια ρευστότητα στην αγορά, γιατί όλα τα χρήματα πήγαιναν στην αποπληρωμή των δόσεων.
11.     Πρέπει να σταματήσουν σήμερα, οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του  δάνειου  ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί η καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας.
12.     Να μετατραπούν όλα τα δάνεια που έχουν επιτόκιο πάνω από 5% σε χαμηλότοκα δάνεια με ανώτερο επιτόκιο το 5%. Από την εποχή του Πεισίστρατου θεσπίστηκε ανώτερο επιτρεπτό επιτόκιο το 5% πάνω από αυτό είναι τοκογλυφία και κλοπή! Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση!
13.     Ο Τειρεσίας από όργανο εκφοβισμού του πολίτη, να μετατραπεί σε όργανο προσφοράς προς τον πολίτη. Δηλ. αφού δούμε πόσα συνολικά δάνεια και κάρτες έχει ο πολίτης σε όλες τις τράπεζες, να ρυθμιστεί να δίνει συνολικά μόνο το 1/3 του μηνιαίου μισθού του για όλα τα δάνεια, τα οποία ανάλογα με το ύψος τους, αναλογικά θα πάρουν ανάλογο ποσό μηνιαίας δόσης.
14.     Δημοκρατικοποίηση των πανεπιστημίων, που παραδόξως έχουν δοθεί στον έλεγχο της δεξιάς. Πώς είναι δυνατόν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές να είναι ελάχιστοι και οι δεξιοί η μεγίστη πλειοψηφία; Άρα κάποιοι στα υπουργεία Παιδείας έδιναν, με το αζημίωτο τόσα χρόνια, ή αδιαφορούσαν,  στους δεξιούς τις θέσεις και λοιδορούσαν τους δημοκρατικούς! Δημοκρατικοποίηση της παιδείας, της υγείας, της διοίκησης. Άμεση εφαρμογή του «ψηφιακού σχολείου». Δημοκρατική αξιολόγηση όλων των στελεχών της εκπαίδευσης. Η βάση του 10 να υπάρχει μόνο για τον τελικό βαθμό απολυτηρίου του Λυκείου και σωστά καταγήθηκε.
15.     Να γίνουν, άμεσα,  παραγωγικές επενδύσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μείωση της γραφειοκρατίας. Η Ελλάδα θέλει ταχύτατες αναπτυξιακές επενδύσεις! Να πέσουν στην πραγματική τους αξία τα ενοίκια καταστημάτων προς μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Να γίνει επιδότηση του ενοικίου τους. Απαγόρευση εξώσεων λόγω χρεών. Να μπει «οροφή» τιμών σε βασικά είδη διατροφής.
16.      Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη!
17.     Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Αλλά και η μείωση των δόσεων στις τράπεζες είναι ένα είδος «κοινωνικού μισθού».
18.     Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο, τα πρόστιμα στις πινακίδες κυκλοφορίας, κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
19.      Να γίνει επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.
20.     Άμεσα, να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!!
21.      Να γίνει άμεση αλλαγή προσώπων σε όλον τον κρατικό μηχανισμό με αξιοκρατία αλλά και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Το να διατηρούν ακόμα τα παλιά φθαρμένα άτομα της δεξιάς δεν προσφέρουν σε κανέναν τίποτα! Υπάρχει μερική ακυβερνησία! Η κυβέρνηση να στηριχτεί σε νέα πρόσωπα.
22.     Να ανοίξουν τα υπουργικά γραφεία, τα βουλευτικά γραφεία και οι τοπικές οργανώσεις Πασοκ στους πολίτες, να σταματήσει η «φαγωμάρα» και να εγκαταλειφθούν οι χαρακτηρισμοί «βαθύ Πασοκ», «λάιτ Πασοκ» κλπ… Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κατ’επάγγελμα πολιτικοί είναι να δώσουν το 1/3 της περιουσίας τους στο κράτος για αποπληρωμή του χρέους του.
23.      Ας γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός. Πολλοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Άλλοι έχουν χαμηλά αντανακλαστικά. Άλλοι αντί να κάνουν έργο ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια σε άσκοπες «στημένες τηλεμαχίες» του τίποτα. Καλύτερα οι υπουργοί να αναλάβουν το νομοθετικό – διοικητικό έργο και την προβολή να την αναλάβουν τα «δοκιμασμένα νέα στελέχη». Δεν μπορούν να κυβερνάνε οι εταιρείες «προβολής» Δεν μπορεί κάποιοι μόνο να αγωνίζονται και να πληρώνουν και κάποιοι άλλοι μόνο να εισπράττουν!
24.     Ας γίνει και «ανασχηματισμός» στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Δεν μπορούν οι ίδιοι και οι ίδιοι να «συμβουλεύουν τίποτα»! Ας βοηθήσουν και μερικοί με την εθελούσια έξοδό τους. Η εναλλαγή προσώπων είναι συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας. Μερικοί είναι εντελώς απομονωμένοι από τους πολίτες και δεν έχουν πραγματική επαφή με τα προβλήματά του.
25.     Να τιμηθούν όσοι πραγματικά συνέβαλαν στην πτώση της δεξιάς, γιατί τώρα συμβαίνει να τιμώνται όσοι δεν κάνανε τίποτα για την πτώση της δεξιάς ή ήταν συνεργάτες της! Είναι εντελώς παράλογο να προτιμώνται πάλι δεξιοί και οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του Πασοκ υπάρχουν μόνο για να πληρώνουν, να αγωνίζονται και να ψηφίζουν ενώ τα κέρδη να τα αποκομίζει η ίδια «νομεκλατούρα», η οποία απουσίαζε και από τους αγώνες! Άρα υπάρχει μια διάσταση μεταξύ βάσης και διακυβέρνησης, η οποία αν συνεχιστεί θα είναι καταστροφική.
26.      Επίσης, καλείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενος της Ευαγγελίας Αθηνών και των άλλων πόλεων σήμερα να συλλάβουν με διαδικασία  αυτοφώρου τους μαυραγορίτες-τραπεζίτες, για κατ’εξακολούθηση παράνομο ανήθικο ταχύτατο πλουτισμό μέσω εκβιαστικών ληστρικών επιτοκίων, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και για εκβιασμό των πολιτών, για ψυχολογικά βασανιστήρια, και για πίεση-εξώθηση σε αυτοκτονία τους!
27.     Να κλείσουν οι εταιρίες κατασχέσεων και να συλληφθούν επίσης οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των μεσαιωνικών εταιριών ενημέρωσης-εκφοβισμού οφειλετών και κατάσχεσης σπιτιών για συστηματικό εκβιασμό, για ψυχολογικά βασανιστήρια, για εφαρμογή πιέσεων με μεθόδους μαφίας,, για διασυρμό, και εξώθηση των πολιτών  σε αυτοκτονία!
28.      Καλείται το ΣΔΟΕ ή η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να μπει στις τράπεζες και τις επιχειρήσεις και τα αναρίθμητα σπίτια-παλάτια των μαυραγοριτών-τραπεζιτών και των ληστρικών ολιγαρχικών! Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα!
29.      Να δοθεί στη δημοσιότητα ο λογαριασμός του «ταμείου σωτηρίας» της Ελλάδας, στην τράπεζα Ελλάδας, υπό τον κ. Παπούλια  και να υπάρχει δυνατότητα καταθέσεων και μέσω ιντερνέτ. Να πλαισιωθεί το ταμείο με συμβολαιογράφο και δικηγόρο γιατί πολλοί ομογενείς μπορεί να προσφέρουν ακίνητα μετοχές κλπ..., αλλά και να ορίζουν και νομικές προϋποθέσεις της προσφοράς τους.
30.     Επενδύσεις  σε γεωργικές παραγωγές, στην κτηνοτροφία, στην αλιεία, στην πράσινη ανάπτυξη. Να τονωθεί η επαρχία. Δημιουργία κλίματος «επαρχιο-φιλίας» σε αντίθεση με το έως τώρα κλίμα «αστυφιλίας». Η Ελληνική επαρχία μπορεί να διασώσει μεγάλο μέρος πολιτών που στενάζει στις μεγαλουπόλεις και συνθλίβεται από τον υπερδανεισμό! Κίνητρα ανακαίνισης και του «μητροπολιτικού χώρου» και του «σπιτιού του παππού και της γιαγιάς στο χωριό»!
31.     Επανεκτίμηση της χώρας μας. Ελλάδα σήμερα είναι μια μεγάλη πλούσια, αλλά παραμελημένη χώρα.. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες και ομογενείς που ζουν στην ξενιτιά.
32.     Πλούτος είναι το φιλότιμο και ο δημοκρατικός χαρακτήρας του Έλληνα. Αυτόν τον χαρακτήρα και αυτό το φιλότιμο του Έλληνα που εξήρε κατ’επανάληψη ο πλανητάρχης κ. Ομπάμα, ο οποίος πρέπει σύντομα, να τιμηθεί με τον τίτλο του «Μεγάλου Φιλέλληνα»!
33.     Πλούτος είναι  οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους. Και αρχίζουν και βοηθάνε.
34.     Δημιουργία «θεσμού Ακριτών» περίπου κατά τα Βυζαντινά πρότυπα. Κίνητρα σε νέους και ομογενείς να εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές και νησιά της Ελλάδας με παραχώρηση σε αυτούς οικίας αγρών κλπ…
35.     Να επιτραπεί και σε δημοσίους υπαλλήλους η συμμετοχή, έστω μερικώς, σε εταιρίες (που δεν θα αφορούν την υπηρεσία του) ώστε να καλύψουν τη μείωση μισθών. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ικανότητες και πρέπει να αξιοποιηθούν , προς όφελος της εθνικής οικονομίας. Να  γίνει κατηγοριοποίηση δημοσίων υπαλλήλων, σε απολύτως απαραίτητους, απαραίτητους, μετρίως απαραίτητους κλπ… και ας γίνουν μετατάξεις εκεί που υπάρχει ανάγκη…
36.     Δημιουργία πανελληνίου δικτύου ψυχολόγων κοινωνιολόγων που θα προστατεύουν ψυχολογικά τους πολίτες να μην καταρρεύσουν ψυχολογικά λόγω της οικονομική κρίσης. Σύσφιξη οικογενειακών, φιλικών, συντροφικών σχέσεων.
37.     Συμμόρφωση του ΕΣΥ και επανακαθορισμός του σκοπού του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Το μισό δημόσιο χρέος έρχεται από τον νοσοκομειακό τομέα! Οι ιατροί, ας μην το ξεχνάνε σπουδάζουν εντελώς δωρεάν από το Ελληνικό Κράτος (δεν συμβαίνει αυτό σε όλες  τις χώρες) και οφείλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Έλεγχος στη λειτουργία των νοσοκομείων, στα ιατρικά μηχανήματα, στις εφημερίες, στα φάρμακα, στα ασθενοφόρα κλπ…
38.     Δημιουργία ισχυρού δικτύου επικοινωνίας με τους Έλληνες του Εξωτερικού. Η ομογένεια κάνει πιο ισχυρή την Ελλάδα. Να μπορούν εύκολα οι ομογενείς να αγοράζουν ομόλογα, μετοχές, οικόπεδα, σπίτια και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Ψήφο στην πράξη, στους Έλληνες της διασποράς, εδώ και τώρα. Άμεση επίδοση ταξιδιωτικών εγγράφων και διπλωματικών διευκολύνσεων σε όλους τους ομογενείς, στις συζύγους τους και στα παιδιά τους. Αναβάθμιση της Γραμματείας αποδήμου ελληνισμού. Δημιουργία διεθνούς κέντρου επικοινωνίας με τη διασπορά που αγωνιά για την τύχη της χώρα της.
39.     Συνειδητοποίηση της προσφοράς της  Ελλάδας στους ξένους μετανάστες που ζουν σε αυτή. Η Ελλάδα έγινε όαση φιλίας και δεύτερη πατρίδα για τους ξεριζωμένους από Βαλκάνια από Μέση Ανατολή από μουσουλμανικές χώρες, από Αφρική και δίνει και το υστέρημά της για να θρέψει και τα περίπου 4 εκατομμύρια ξένων μεταναστών κάθε χρόνο που φιλοξενεί σήμερα χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά!
40.     Συνειδητοποίηση της προσφοράς της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία και όλο τον ελεύθερο δημοκρατικό κόσμο: Η Ελληνική Εθνική αντίσταση ενάντια των Ναζί το 1940 ήταν αυτή που καθυστέρησε τον Χίτλερ να επιτεθεί και εναντίον της Ρωσίας. Έτσι ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο. Όλες οι ελεύθερες χώρες οφείλουν χρέος τιμής στην Ελλάδα, που είναι ανεκτίμητης οικονομικής αξίας!
41.     Προβολή του Ελληνικού πολιτισμού. Είμαστε η μοναδική παγκόσμια πολιτιστική υπερδύναμη. Όλη η ανθρωπότητα μας οφείλει την σημερινή πνευματική της πρόοδο! Άμεση ανάπτυξη του τουρισμού και «προσγείωση των τιμών» σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις. Ο Ξένιος Δίας να αποκαλυφτεί πάλι.
42.     Δίκαιο φορολογικό σύστημα για τους πραγματικούς έχοντες και κατέχοντες!
43.     Να σταματήσουμε να «παρακαλούμε τους ευρωπαίους» και να προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Οι ευρωπαίοι έχουν πιο πολλά προβλήματα από εμάς, απλά τα «καλύπτουν».. Να βγουν με εγγύηση του δημοσίου ειδικά έντοκα γραμμάτια για μικρο-καταθέτες και ειδικά ομόλογα για ομογενείς και Έλληνες της διασποράς!
44.     Επαγρύπνηση του Ελληνικού στρατού μήπως «τρίτοι» βάλουν τους «γείτονες» να δημιουργήσουν «τεχνητή ένταση». Να ενισχυθούν τα σύνορά μας! Εξάλλου η Ελλάδα έφτανε ως τον Δούναβη, τον Ευφράτη και τις Ηράκλειες Στήλες, μην το ξεχνάμε. Πρόγραμμα άμεσης μετατροπής των εμπορικών μας πλοίων  και τουριστικών σκαφών σε πολεμικά πλοία και νέα «πυρπολικά». Τ νέα «ξύλινα τείχη» θα μας σώσουν πάλι σε μια νέα Σαλαμίνα, αν χρειαστεί!
45.     Στήριξη νέων οικογενειών, γέννηση νέων παιδιών, επαναξιολόγηση της έννοιας της οικογένειας, της μητρότητας, του γάμου και της σωστής ανατροφής παιδιών. Ας μη ξεχνάμε ότι το 2050 θα είμαστε μόνο 8,5 εκατομμύρια! Πρέπει να αρχίζουν να παντρεύονται οι Έλληνες, γιατί ζουν μια ιδιότυπη περίοδο εγωκεντρικής μοναξιάς μέσα σε ένα τεχνολογικό  περιβάλλον. Μα όλοι γύρω σας είναι εντελώς άχρηστοι; Θα αφήσετε το μέλλον του τόπου μόνο στα παιδιά των ξένων μεταναστών; Ξανασκεφτείτε το και μην ψάχνετε τον ανύπαρκτο «πρίγκιπα» και «πριγκίπισσα», που είναι δίπλα σας και δεν το βλέπετε!
46.     Η Ελλάδα θέλει δικά της παιδία! Ας σταματήσει αυτή η «σύγχρονη γενοκτονία των νεοελλήνων» μέσω της βιομηχανίας διαζυγίων, επίορκων δικηγόρων, δημιουργίας ψυχολογικών προβλημάτων στα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τελικά όλοι χωρισμένοι; Γιατί Έλληνες και Ελληνίδες; Μα όλοι μόλις παντρευτήκατε ανακαλύψατε δήθεν «πρόβλημα»; Κάτι δεν πάει καλά, ξανασκεφτείτε το. Μην υιοθετείτε ξένα πρότυπα! Μην επιτρέπετε σε συγγενείς και φίλους να καταστρέφουν τη ζωή σας. Για τη δική σας πρόσκαιρη προσωπική ευτυχία καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών σας. Τα παιδιά θα θωρακίσουν την Ελλάδα!
47.     Πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές προσώπων στον κρατικό μηχανισμό, γιατί διοικούν ακόμα τα στελέχη της δεξιάς, που συνεχίζουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα! Αυτά τα στελέχη που δεν αλλάζει η κυβέρνηση με δικά της, είναι που θα κατέβουν με τους δεξιούς συνδυασμούς στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εναντίον της κυβέρνησης και μεθαύριο και στις εθνικές εκλογές! Άρα η κυβέρνηση με την ολιγωρία της, ή με την σκόπιμη προδοσία κάποιων, μόνη της αυτοτιμωρείται! Μόνοι τους κάποιοι δίνουν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στη δεξιά και αύριο,  ίσως και την κυβέρνηση!!
48.     Η νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδας να γίνει γρήγορα. Να επιλεγούν τα καλύτερα στελέχη που θα πλαισιώσουν τους δημοκρατικούς συνδυασμούς με αξιοκρατία, ανανέωση και συνέπεια. Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να γίνουν σύντομα, γιατί μετά «αρχίζουν τα πολύ δύσκολα», με καλύτερη ημερομηνία την 10η  Οκτώβρη 2010.
49.     Να θεσπιστεί η  "γρήγορη νομοθέτηση" δηλ. να συγκεντρώσουν όσα νομοσχέδια είναι έτοιμα και να πουν "Νομοσχέδιο Σωτηρίας Α και να βάλουν-κολήσουν όλα τα έτοιμα μικρά νομοσχέδια αποκάτω, και ας υπογράφουν όλοι οι υπουργοί. Μετά νομοσχέδιο σωτηρίας Β... με άλλα δέκα νομοσχέδια μέσα και να υπογράφουν όλοι οι υπουργοί... κοκ. Έτσι σε ένα μήνα θα έχουν ψηφιστεί όλα!!
50.     Η Ελλάδα θέλει σωστές και γρήγορες αποφάσεις από έντιμα και ικανά πρόσωπα, εδώ και τώρα!
Σήμερα, αυτά τα ολίγα είναι δυνατόν να περιορίσουν την κοινωνική έκρηξη, αλλά και την εξωτερική απειλή! Αλλά πρέπει να ληφθούν τώρα, γιατί αύριο ακόμα και αν εφαρμοστούν θα είναι αργά! Οι ανατροπές μπορεί να είναι ταχύτατες, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες, αν δεν ληφθούν μέτρα εκτόνωσης! Το « μέλλον άδηλον  εστί!
 
Δεν έχουμε άλλη επιλογή! Είναι η ώρα να προχωρήσουμε  - και αυτό κάνουμε - στις μεγάλες αλλαγές. Μεγάλες και βαθιές αλλαγές στην οικονομία, στην πολιτική και την κοινωνία. Να πάμε μπροστά με νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα! Ζήτω η Ελλάδα της Επανάστασης του 1821. Ζήτω η Δημοκρατική Ελλάδα του 21ου αιώνα! Η Ανάσταση ήρθε! Η Ελλάς Ανέστη! Εθνική και Πατριωτική Αντίσταση, Εδώ και τώρα!
 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.