Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σε νέα εθνοκάθαρση προβαίνει το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της VOA

Ισραηλινή απόφαση για απελάσεις Παλαιστινίων από τη Δυτική Όχθη

(Σε νέα εθνοκάθαρση προβαίνει το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ)

Σ ε έκτακτη συνεδρίαση του ο Αραβικός Σύνδεσμος εξέτασε την απόφαση του Ισραήλ να εξουσιοδοτήσει απελάσεις, από την Δυτική Όχθη, Παλαιστινίων που δεν διαθέτουν Ισραηλινές άδειες παραμονής.  

Ο ειδικός απεσταλμένος των Παλαιστινίων, Μπαρακάτ Αλ Φάρρα, ζήτησε άμεση παρέμβαση του Αραβικού Συνδέσμου για να αποτραπεί εφαρμογή της Ισραηλινής απόφασης.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Αιγύπτου φέρει τον κ. Φάρρα να δηλώνει ότι η απόφαση του Ισραήλ αποσκοπεί στην απέλαση χιλιάδων Παλαιστινίων από την πατρίδα τους κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Από τη πλευρά του το Ισραήλ διαψεύδει ότι σκοπεύει να προβεί σε μαζικές απελάσεις Παλαιστινίων από τη Δυτική Όχθη και δηλώνει ότι το νέο μέτρο στοχεύει μόνο στο να διασφαλίσει αρμόζοντα έλεγχο της διαδικασίας απελάσεων από τις στρατιωτικές και δικαστικές αρχές.

Επίσης τα μέσα ενημέρωσης της Συρίας καταδίκασαν την Ισραηλινή ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας το μέτρο «εθνική εκκαθάριση».

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.