Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Εκείνον ποιoς τον βαθμολογεί;...

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη 

Με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του MEGA , ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι ο ίδιος δεν βαθμολογεί τους υπουργούς, αλλά σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό και σε συνεργασία με τους υπουργούς παρακολουθεί την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Στην ουσία όμως, επιβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει ρόλο επιβλέποντα εργοπαρατηρητή -αντί του βαθμολογητή που ο ίδιος δεν επιθυμεί ως ιδιότητα- και πράγματι το τηλεφωνικό κακόηχο κάλεσμά του πιο πολύ έμοιαζε με διάθεση αποφυγής παρουσίας στην κοπιαστική περιφορά του Επιταφίου, παρά προσπάθεια διάψευσης του δημοσιεύματος του PRESS-GR, που αναδημοσίευσαν τα ΝΕΑ.

Προς Θεού, δεν είναι κακό οι υπουργοί να κρίνονται για την πρόοδο όλων όσων έχουν δεσμευτεί. Το αντίθετο μάλιστα, κρίνεται επιβεβλημένος ο κυβερνητικός έλεγχος, ειδικά τώρα που η ΝΔ τελεί υπό διάλυση. Είναι όμως γελοίο να προσπαθεί ο supervisor τους -νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος όρος για την...
έκταση του κ. Πάγκαλου- να δηλώνει ότι δεν τους βάζει κανονικό βαθμό, για χάριν δημοσίων σχέσεων με εκείνους όσους μοιάζουν να μην τα πηγαίνουν καλά στο μάθημα. Αναρωτιέμαι, όμως, τον κ. Πάγκαλο ποιος τον βαθμολογεί τόσα χρόνια; Εντάξει, ο λαός είναι γνωστό ότι συμπαθεί τους ατακαδόρους και μόνο αυτούς. Αλλά. ο Πρωθυπουργός για παράδειγμα που τόσα στο παρελθόν έχει ξεστομίσει ο ένας για τον άλλον, πως ανέχεται να βαθμολογεί ένας αποδεδειγμένα αποτυχημένος (θυμήσου Ίμια, Οτσαλάν και πολλά άλλα) το ειδικευμένο πουλέν του, την κ. Μπιρμπίλη. Αλλά, και άλλοι, όπως λ.χ. ο κ. Παπακωνσταντίνου που κάνει έργο επί τη πράξει, πως καταδέχεται να κρίνεται από έναν πολιτικό που τον θυμάσαι μόνο για την αθυροστομία, την πληθωρικότητά του και τις ατυχείς του δηλώσεις;;
Μυρίζει καμένο φιτίλι και δεν είναι από τις λαμπάδες...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.