Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών: Κάλεσμα συμμετοχής στις αυριανές κινητοποιήσεις

Κάλεσμα συμμετοχής στις αυριανές κινητοποιήσεις

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες η κοινωνία αισθάνεται μουδιασμένη. Και το αρχικό μούδιασμα μετατρέπεται σταδιακά σε μια δίκαια οργή, την οποία τροφοδοτεί κυρίως το διάχυτο αίσθημα της κοινωνικής αδικίας.

Για μια ακόμη φορά οι παραγωγικές τάξεις καλούνται σε θυσίες, στις πιο βαριές θυσίες στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Όλοι μας ακούμε ότι τα μέτρα είναι" σκληρά αλλά αναγκαία". Όμως αυτό δεν αρκεί. Ο προοδευτικός κόσμος, όλοι εμείς που στηρίξαμε το http://www.facebook.com/l/e786b;ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις πρόσφατες εκλογές και πιστέψαμε στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, αισθανόμαστε απογοητευμένοι και εξαπατημένοι.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά :

ήξερε άραγε το http://www.facebook.com/l/e786b;ΠΑ.ΣΟ.Κ. την πραγματική κατάσταση της οικονομίας πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση; Ήταν όντως αναπότρεπτη η προσφυγή στο http://www.facebook.com/l/e786b;Δ.Ν.Τ. ή θα μπορούσε να αποφευχθεί; Πότε θα ανακοινωθεί και το περίφημο αναπτυξιακό κομμάτι των μέτρων ώστε να αποφευχθεί μια χρόνια και ακόμα βαθύτερη ύφεση;

Και το επιτακτικότερο όλων: θα τιμωρηθούν επιτέλους όλοι αυτοί που τόσα χρόνια επιδόθηκαν σε ένα πρωτοφανές όργιο σπατάλης και κερδοσκοπίας, με συνέπειες που τώρα καλείται να πληρώσει ολόκληρος ο ελληνικός λαός; Πώς θα διασφαλιστεί η τιμωρία των περιβόητων φοροφυγάδων και η δραστική περιστολή της φοροδιαφυγής;

Εμείς στο Ρεύμα των Νέων Σοσιαλιστών ενώνουμε τη φωνή μας και την ανησυχία μας με τις φωνές και τις ανησυχίες του λαού μας. Μαζί με τους παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας καλούμε τα μέλη μας να συμμμετάσχουν αύριο στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Στόχος μας δεν είναι να υπονομεύσουμε την εθνική προσπάθεια, όπως πολλοί εκ του πονηρού διατείνονται. Εξακολουθούμε να μην ασπαζόμαστε τη μηδενιστική λογική της συλλογικής ευθύνης του πολιτικού κόσμου, να καταδικάζουμε τη βία και τις κοινωνικές ταραχές, που μόνο περισσότερο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ήδη καταπονημένη πατρίδα μας. Παρά τις δυσκολίες, εξακολουθούμε να οραματιζόμαστε μια δικαιότερη κοινωνία, μια Ελλάδα απαλλαγμένη από την οικονομική και ηθική αθλιότητα του παρόντος.

Όμως σήμερα όλα όσα οραματιζόμαστε - το ίδιο το μέλλον της γενιάς μας - βρίσκονται σε κίνδυνο. Και είμαστε αποφασισμένοι να τα υπερασπίσουμε.
Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.